salam semua


Perhatian!!!!!

Disini saya hendak memaklumkan kepada semua rakan2 blogger..
Pada 28/6/2009 Ahad jam 6.11 petang saya telah selamat melahirkan bayi lelaki
seberat 3.45 kg..

19 comments:

  1. tahniah sis..comey nye die..
    name ape neh....

    ReplyDelete
  2. Alhamdullilah...tahniah kak..cumelnya...sapa nama nya :)

    ReplyDelete
  3. uwaa..comel nyer baby..congrats kak

    ReplyDelete
  4. alhamdullillah & tahniah....semuanya selamat & sihat...

    ReplyDelete
  5. tahniah..comeii..ku picit2 gak budak ni...

    ReplyDelete
  6. tahniah kak aishah!!

    cute jee baby tu.......
    hehe nk jage die......


    n_n

    ReplyDelete
  7. tahniah sgt!!~~

    gemuk nye die..hihi..

    suke nye baby...

    ReplyDelete
  8. takniah akak.... bie dah agak dah mesti comey (^^,) semoga cepat sihat akak erk

    ReplyDelete
  9. Tahniah... tahniah... comel sgt... muahhh utk baby baru...

    ReplyDelete
  10. terima kaih kepada semua rakan2 yg memberi ucapan tahniah.. nama baby saya Uzair Danish..

    ReplyDelete
  11. comelnye baby ko...tembam ppnye..
    msti cm abgnye jgak

    ReplyDelete
  12. Alhamdullilah...TAHNIAH byk2 diucapkan dari kSherie.Nak ambik berkat sentuh gambar baby tu di skrin,moga2 kSherie pula selepas ni :)

    ReplyDelete
  13. Wahh...Arief turut mengucapkan selamat yah,atas kelahiran anak laki-laki nya...^_^

    Arief do'akan agar menjadi anak yang sholeh dan berbakti kepada orang tuanya

    ReplyDelete
  14. salam aishah....:)
    TAHNIAH dari ibu...diatas kelahiran putera yang comel...
    didoakan semoga menjadi anak yang soleh dan sentiasa menjadi kebanggaan kedua orang tuanya..Amin.

    ReplyDelete
  15. salam...
    kepada semua yg bertanya nama anak saya.. nama dia ialah Uzair Danish

    ReplyDelete
  16. ala comelnyeeeee....terasa nak baby lagi huhuhuhu

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah..tahniah...tembamnya bany...GERAM TENGOK PIPI DIA..hehe...ok..selamat menyusukan baby...saya pun insya Allah bila dah dapat 2nd baby nanti nak cuba breastfeed secara exclusive selama 2 tahun..Najwan tu saya cuma dapat sampai 6 bulan..sebab saya kurang bersedia dan kurang ilmu serta pengalaman (",)
    inspirasihana.blogspot.com
    hannakids.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. Tahniah!!
    tembamnyer baby awak...anak saya dulu pun 3.4 jugak...

    terase nak mengandung lagi pulak..:p

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...