jom!!!!

jom minum petang..
lepas hujan ni minum milo pun sedap..
milo panas...

dicampur conflakes..

nikmat.. barulah perutku terasa penuh..
klu tak berdondang sayang je mintak diisi

11 comments:

  1. haa kan dah lapar. tu la lunch tanak turun ofis hehe.

    ReplyDelete
  2. tulah pasal adia.. lapar ni.. tak sabar nak balik..

    ReplyDelete
  3. ok, saya dah lapar sekarang...

    ReplyDelete
  4. jfook - erm.. cannot go with honey star..

    nabilah - sedap tu white coffe

    leelee - memang sedap dek oi..

    kakcilbiru - g lah bancuh milo tu..

    wan - dah minum pun.. baru baca info..

    ReplyDelete
  5. huhu..cam kenal jerk..mug tu..sudu tuk mengacau tu..milo tu..susu tu..hot water tu..semue cam dekat jer di hati ku..huhuhu..

    ReplyDelete
  6. fuh! nak kene try nie.. selalu minum milo cow jerk! hehehe...

    ReplyDelete
  7. adeih..

    ena lom makan lagik.. jgn sampai tergoda sudah la..hehehe.. walaupun sudah mule menelan liur.. ehehe

    ReplyDelete
  8. fad - semua memang ko kenal.. kan kita ada tut.........

    neena - sedap neena.. milo + conflakes

    Ena - minum sikit je takper tau

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...