Terima kasih

Salam..

Terima kasih Neenanuar sebab akak dah dapat hadiah daripada contest neenanuar (I'M Yourss) sebelum ni..

Sama-sama neena...

Inilah yang aku dapat.. keychain dari Penang... 

Psst :


17 comments:

  1. best nya...dh lama tk dpt hadiah..sb lama tk join apa2 GA pun..

    ReplyDelete
  2. sama mcm fieza. lama tak join GA atau kuntes. ahakssss

    tahniah kak

    ReplyDelete
  3. sama2 kasih kak.. sorry lah.. bungkusan comott jerk! nak cepat! ehehe..

    ReplyDelete
  4. Nak sangkut kunci apa RK? Tahniah dari kakak...

    ReplyDelete
  5. ini yg ko masuk kebaya contest tuh ker ? congrats

    ReplyDelete
  6. Tahniah... jealousnyer aku...

    ReplyDelete
  7. hai kak...ingat lieya lgi tak ekekekke...rindu nak blog walking....lagi 2 mgu lieya masuk keje, leh laa aktif balik....hehehheehe


    wah murah rezeki akak...tahniah kak...

    ReplyDelete
  8. tahniah...cantik key chain....

    ReplyDelete
  9. Saya selalu gi Penang, tak pernah terfikir nak beli keychain atau FM Penang! ekekekekek....

    Tahniah!

    ReplyDelete
  10. dapat keychain jugak dari dia..tapi xtaw keychain dari mana..sebab lum sempat jumpa dia...

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...