WW - nak jugak






33 comments:

  1. yg 1-3 tu kena dah..tp yg pedang tu tak dpt nk kaitkan hehehe..comey!

    ReplyDelete
  2. pedang tuh rm9.90 kan.. adeeb ari tuh dah pegang dah..tapi aku telek harga..slow slow aku letak balik.. tak worth it..

    ReplyDelete
  3. @Cik Pah

    pedang tu pilihan terakhir selepas permainan yang rege dari rm 60 aku reject.. ni jelah yg dia dapat...

    ReplyDelete
  4. @~izan~

    izan anak bujang akak ni tak reti makan kalau dah dapat main.. tu dia sibuk soh amik gambar dia dengan pedang tu..

    ReplyDelete
  5. @bujal X

    yup.. terpengaruh dengan puff cik ina do do cheng.. gigih cari pastry kawan kat tesco.. nasib jumpa

    ReplyDelete
  6. buat sendiri ke? sedap nmpknya tu..

    ReplyDelete
  7. ww?ehehe...ratu lom terjebak lg.taktau esok2...tp skali skala layan gambar je ok gak kan.

    ReplyDelete
  8. lepas makan puff, main pedang! ~haha

    ReplyDelete
  9. sebelum ko kena pedang ngan uzrei baik ko bubuh kaya. sedap sardin tu.

    ReplyDelete
  10. puff tu nampak sedap...
    kena isi ada2 dulu ke... atau memang dah siap segala isinya?

    ReplyDelete
  11. puff tu selalu beli kat tesco... sedap tapi rapuh sesangat...

    ReplyDelete
  12. saya suker yang ada coklat kat dalam.

    ReplyDelete
  13. habis dia makan...bagusnyer...tapi yang pedang tu macam mana yerk...

    ReplyDelete
  14. mesti sedap....licin pinggan tuh...

    ReplyDelete
  15. dah le tak lunch lagi, tgk puff tu terus rasa lapar, nak ckit

    ReplyDelete
  16. sampai ke hari ni tak jumpa2 pastry kawan ni. aduhhh.... sedapnyaaa!

    ReplyDelete
  17. Alahai... RK kakak tak tengok makanan tu. Boleh beli. tapi budak tu yg mengancam. Kakak suka:)

    ReplyDelete
  18. licin?? nak kena pedang ni... :)

    ReplyDelete
  19. da abes ker??nak jgk nk jugakkkkkkk

    ReplyDelete
  20. cutenya budak tu..meh cni nk sekeh

    ReplyDelete
  21. ko dah buat ratu.??.jeles banget nih..dari tgk resepi dodocheng ari tu lagi nak cuba..nak cuba...bila balik umah..hampehhhhh..layan tido jer...

    ReplyDelete
  22. waaaaaaaaaaa nak jugakkkk dappp tuhh

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...