Graduasi Uzrei Danial

Salam..

Semalam ada majlis Graduasi Pra-sekolah Pulau Indah 2 di Auditorium Westport Pulau indah. Tapi aku rasa ada beberapa sekolah pun buat majlis yang sama jugak semalam. Sebab rata-rata member aku ada upload kat FB semalam.

Majlis ni mula jam 10 pagi tapi jam 8.30 pagi Uzrei dah kene ada kat sana sebab ada ambik bahagian dalam persembahan. Nasiblah rumah dekat je.. antar boleh patah balik rumah semula. Tapi aku tak balik pun.. cuma en. suami je balik. sebab nak antar sikecik tu ke rumah pengasuh. 

Sebelum majlis bermula..
Mak pak posing dulu ye...
semalam 10/11/2013 umur ku dah meningkat ke 32 tahun.. alhamdulillah...
Allah s.w.t memberikan aku suami dan anak-anak disisi.
semoga allah memberikan kami kebahagiaan hingga ke jannah.
amin....

terus kepada cerita uzreilah ye..

caption seperti digambar.. hehehe

Antara persembahan dari kawan-kawan Uzrei Danial.
Lagu Do re Mi Fa so la Ti Do

uzrei Danial bersama kawannya..
pandai pulak tu beraksi... geram betul...
aku soh posing cantik-cantik..
dua-dua ni tetap buat aksi macam ni..

Cita-cita uzrei Danial bila dewasa nanti.
sebenarnya dia kata nak jadi tentera laut.
tapi dia kata naper cikgu letak tentera atas bumi..
hahaha.. kelakar je aku dengar

Jauh pulak gambar dia ni... 
ramai sangat orang yang nak snap picture anak-anak mereka..
termasuk suami ku itu... yang pakai baju warna kuning.

gambar ni pulak. 
Uzrei Danial dapat Anugerah Khas Pendidikan islam terbaik dalam kelas.
alhamdulillah....



Aku nak upload video.. tapi dari tadi tak lepas..
apa masalahnyer ntah.. tensi i..

ok.. babai..
sekian








Untuk Arwah mak
الفاتح
~ Sariah binti Lanu~

 

8 comments:

  1. Happy belated birthday :) Pandai dia kn, knp letak tentera bumi.. Hahaha :)

    ReplyDelete
  2. Waah pendidikan islam terbaik..tahniah.. :-)

    Happy besday, moga teru diberikan kesihatan yg baik dan ceria di samping keluarga ye..

    ReplyDelete
  3. 1. Happy birthday Sya... moga terus dilimpahi kebahagiaan.

    2. Tahniah Uzrei. Moga jadi mentor adik-adik ye sayang..

    ReplyDelete
  4. Hapy besday...
    Tahniah buat Uzrei...:-)

    ReplyDelete
  5. Tahniah untuk uzrei..dapat anugerah khas tu...

    ReplyDelete
  6. tahniah uzrei....moga jadi anak yg cemerlang dunia dan akhirat yeak....

    kak bagus sekolah uzrei siap buat slideshow cite2 student lagi....sgt2 comel tau...

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...