WW - Anak-anak

Salam..

Hari untuk kurangkan ayat.. hehe.. mohlah tengok gambar je..

Tiga beradik ni...
macam kapal pecah dah rumah aku...
serata rumah berterabur mainan diorang ni...
sabarkan jelah hati...

Konon-konon naik kereta lah tu.. si uzrei tukang tolak..

pehtu esok paginya..
sejuk sikit hati aku..
si kecik ni.. kengkonon menolong aku susun bantal sofa ni.. hehe.. 
macam comel.. macam comel je.. tgk cara dia susun..

Asal susunlah ye nak...

ok..
ayat pendek.. tapi macam tak leh pendek gak...

sekian..

babai..

Untuk Arwah mak
الفاتح
~ Sariah binti Lanu~

 

6 comments:

  1. heheheeheh gitu le kan kak...akak lagi laa semua hero...mcm lieya ni si dayyan buat sepah, akak2 tukang kemas....

    ReplyDelete
  2. Hamboi kemain lg dierang ni....seronokla tu dapat main gitu...nasib adik nolong yek...hehe..takper bebudak mmg gitu...suka main suka sepah..maknyer tukang kemas..

    ReplyDelete
  3. Nama pun hero kan....sabar jer la..yang gegirl twin kat rumah tu pun hiruk dibuatnya...macam tongkang pecah...

    ReplyDelete
  4. hehehe dekat rumah ni 'heroin' pun dah buat rumah sepah, apatah lagi hero-hero =)

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...