Makan disini dan beli disana

Salam...
Selamat petang..

Hari ni hari gembira buat aku.. dan hari senang hati buat Ina Glamour dan cik comei lotei Anoy mana tak gembiranya.. hari ni kitorang pergi makan besar kat Jusco Bukit Tinggi.. tak derlah makan yang hebat2 sangat.. cuma makan kat Resepi Rahsia aka Secret Resepi... makan pun biasa2 je.. takderlah meriah sangat.. 

memandangkan banyak jugak Pic kenangan kat Kedai Resepi Rahsia tu kan.. aku pun malas nak citer panjang2.. biarlah sekadar gambar menjadi pencerita.. yang mengambarkan kegembiraan kami pada hari ni..

Muka depan menu Resepi Rahsia dan juga menu untuk minuman..

Restoran ni pun sekarang Nepal yang tukang amik order... orang malaysia dah takder kot.. mungkin orang malaysia sibuk buat bisness sendiri kot..

Gembirakan Ina Glamour dengan Cik comei Lotey Anoy ni

1st sampai - Capucino Cheese dan kopok udang kot..

Nasi goreng thai Ina Glamour... Masin katanya...

Ice Blended Capucino... sedap dan berkream...

Popia udang... Aduhai.. pecah pulak pixel gambar ni.. geram betullah...

Senyuman mengoda Ina Glamour

Ni makanan untuk aku.. sama dengan Cik Comei Lotey Anoy.. Chicken Corden Blue...
makan memang macam dalam bluesss....... je....

Lepas dah habis makan kitorang pergi pulak ke Lavender.. nak membeli roti untuk bekalan Opis lak.. tak reti nak kenyang kitorang ni kalau dah makan kat luar.. tekak dan perut tu rasa lapang je lagi.. tu yang nak kena sendal dengan roti lak...

roti kat bawah ni aku tak amik.. tak berkenan lak.. aku cuma amik 
Carrot Sandwich dan Egg Loaf.. boleh buat sarapan pagi esok... 

Itu saja citer untuk petang ini... 

Akhir sekali saya nak ucap Merry Christmas bagi yang meraikannya esok...
and Happy Holiday...

  Psst : gendang gendut tali kecapi, kenyang perut senang hati...  

13 comments:

  1. kenapa tak cakap. I tak sempat touch up tadi.saje tau , nak popularkan I.tak baik tau ratu, curi gambar.

    ReplyDelete
  2. wahhh.....mkn besar...best..:)

    ReplyDelete
  3. sedapnya..x penah order chicken gordon bleu..next time nk trylah..

    ReplyDelete
  4. Tom yam kung !!!... emmmm sooodap

    ReplyDelete
  5. yummylicious....terkecur sudaaaaaaa

    ReplyDelete
  6. amboi korang bukan main lagi yer makan makan kat situ..ct fad tak ikut skalike?

    ReplyDelete
  7. wahhh best nye makan2 SR...lama la tak pegi...

    ReplyDelete
  8. Wah Bermakan-makan ditempat penuh dgn rahsia resepi lagi...

    Pompuan Peminat Tegar DDC tu dapat juga akk melihatnya...

    ReplyDelete
  9. Wah Wah @22za lupa aku kat cini ... aku p jugak jusco tak ajak aku p mkn kat sana erkkk mkn sesorang jew... erkk (C Itam Manis)

    ReplyDelete
  10. hahah senyum tak ingat akak dodo cheng kita...

    ReplyDelete
  11. sy kalo p SR suka makan bolognese dia
    sedappp

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...