petang hari yang berdebao-debo..

Salam..

Akibat terlebih rajin.. hahahaha

Over tak header blog aku ni.. kah.. kah.. kah..
Biasalah time nak bodek boss untuk bonus dah tamat bosan-bosan.. nilah yang jadinya.. terus terkeluar idea nak mendeko header.. dapatlah hasil ini..
Cantik tak? ke over sangat... huhuhu

8 comments:

  1. ok jugak header ni...

    so... berapa bulan boss uols kasik ni???

    ReplyDelete
  2. wah ratu kebaya siap crown lagi

    ReplyDelete
  3. Wahh curlast laa header.. sesuai sgt.. :)

    ReplyDelete
  4. Terpegun sekejap... superb! Ni yg teruja nak wat header gak ni ;)

    ReplyDelete
  5. Padanan dgn crown tu yg cantik RK...

    ReplyDelete
  6. ini baru la betul2 RATU KEBAYA...
    Pinjam crown kejap boleh..?

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...