Purse

ok.. kali sesi mejawab tag dari puan Adia. TQ adia coz sudi bagi tag ni.. maknanya takder hutanglah dengan adia ye..
lepas ni nak kena jawab tag dari ejamaria pulak

1. Snap the picture both inner and outer of the wallet.

 aku guna purse avon je..
tu pun hadiah dari anak buah aku sempena hari ibu yang lepas..

ni rupa dalam purse aku..
sama je macam purse2 yang lain.

2. Introduce your wallet brand, price, where you buy
dah purse ni anak buah aku bagi.. tak ku tahu pulak harganya.. dan dah nama pun brand avon dah tentu2 beli kat avonkan

3. Take out whatever inside your wallet (at least 5 pictures)
    dalam purse aku ni ni ada banyak tau..

 meh aku senaraikan satu2 ye
 1) kad nikah aku
 2) lesen memandu aku dari P sampai dah takder gambar ye..
 3) lepas tu kad2 discount utk soping moping ni
 4) kad pengenalan aku dan mykid anak aku
5) express card Aeon dan jusco card (mcm sama je dgn no 2 tu)

dan last sekali balance duit gaji aku bulan ni
dan kad bank aku.. (bilalah aku nak tukar yang ada pic cherry tu)

4. Snap a picture of you with your wallet.

 last sekali gambar tuan tanah bersama purse kesayangan dia ye..
Adia nampak tak sipi2 gambar blog adia tu

5. Tag 5 person.


p/s : dan kepada sesiap yang berminat membuat tag ni silalah amik ye.. tak kena bayar pun.. hehehe 


11 comments:

  1. ahahahaha...
    seb bek namo den xdo..
    hahahahah...

    kak,yg gamba cherry tu leh wat debit card jgk kan?
    jom tukau sesama..

    ReplyDelete
  2. purse akak gemok....byk isi duit tuh heheheeheh....lieya punye purse pun gemuk gak, sebab byk syiling....hubby bising jek suruh asingkan syiling dlm beg kecik lain hahaahahaha....

    alamak akak tag lieya ke...lieya dah buat ar kak dulu2.....hiks!

    ReplyDelete
  3. alamak kena taglah....huhuhu

    ReplyDelete
  4. bestnya ader anak buah bg wallet..thanks tag i..i dah buat tag ni sebenornya....hihihi

    ReplyDelete
  5. muka tuan punya blog tersembuyilah.. btw..cantik tudung 3 layer camtuh.. cik pah teringiin nak pakai tapi takut tak cun.. muka adalah super bulat.

    ReplyDelete
  6. SEDONDON JE GAMBAR BEG NGAN ANAK TUDUNG.AVON PUN CANGGIH GAK.MANA HANG PERGI DEMAN YE.PINJAM KOMPUTER KO, KOMPUTER AKAK ROSAK.

    ReplyDelete
  7. motip beragmbar tutup muka gitu? cam serupa je hehe. eh baru teringat kita lum buat kad nikah selepas 4 tahun kawin. takpe ke?

    ReplyDelete
  8. heheh..

    ok la tu.. ada gak purse..

    ena nie dah lama tak beli purse.. dah koyak ponggg.. bila ntahhh nak beli baru.. huhu

    ReplyDelete
  9. salam sis..selalu nmpk kt blog kak ina mail..salam kenal ye..hehehe..

    ReplyDelete
  10. sudah semestinye byk kad dalam purse terutamanya kad nak g shopping....hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...