ariel & luna

kepada yang 18 tahun harap dielakkan melihat gambar ini ye.. 
terlajak perahu buleh di undur, terlajak gambo tak dapat den nak nolong....maluuuu 18sx

Sila lihat dibawah ye
V

V

V

V

V

V

V

V

V

V



Note : hehehe.. korang jgn marah.. aku pun nak tulis gak citer yang terhanggat ni..

16 comments:

  1. samalah n3 kita.tp kita da buat semalam.memang trafik mencanak!

    ReplyDelete
  2. gambar yg betul2 aishah simpan dalam pc ye. tanak tunjuk ke hehe.

    ReplyDelete
  3. hahaha.....suspen aje tau ....hahahaha

    ReplyDelete
  4. tapi kan dlm video tuh, muka ariel tak brapa clear sgtlah.. tapi waktu ngan cut tari tuh ada nampak sket sket.. eh ..terlepas sudah..

    ReplyDelete
  5. baeeeeeekkkk punya hehehehe

    ReplyDelete
  6. ahahahaha...
    ngokngek la akak ni..
    eh,sori2..kasar nye bahsa ai..
    hukhuk..

    ReplyDelete
  7. cik pah:
    share la..nak tgk gak..ahahaha...

    ReplyDelete
  8. hehehehe....wat suspen jer!

    ReplyDelete
  9. to marina anakcikbob - nak share..wakakak.. mai sini h/fon cik pah bluetooth

    ReplyDelete
  10. cik pah:
    ahahahaha...blutut mana pakai no fon..ahahaha...

    ReplyDelete
  11. hahaha
    punah harapan nak tgk xxxxxxx

    ReplyDelete
  12. hahahaha...dah dpt gambar nie kat email hari tu! :D

    ReplyDelete
  13. Amboi, pandai betul Aishah bikin gempak. Akak ye ye je tadi.

    ReplyDelete
  14. to all - hehehe... takder gambar yang betul.. klu ada nak gak masukkan.. kita syer sama2kan.. hahaha... tapi ni saje nak bagi jokes dgn kawan2 je..

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...