Seruan terpadam..

Salam...

Nak update.. tapi henset tinggal rumah pulak.. seru baru nak mula je dah terpadam balik.. 

Apa citer semua.. Hari ni kat opis tetiba kat suis aircond ada sticker MINIMUM SET : 24ºC. Cepat sungguh sahut seruan kerajaan diorang ni.. Adoi.. Tapi pepagi ni kalau aircond lambat sejuk mau berpeluh ketiak dibuatnya... Tak silap semalam baru keluar statement ni kat beritakan...

Psst : opis korang dah sahut ke seruan ni..

19 comments:

  1. izan baru dgr berita mlm td..mmg cepat betul opis akak bertindak =)

    ReplyDelete
  2. ofis saya letak 24 pun macam 16 jugak~haih~~

    ReplyDelete
  3. bulan2 puase ni mmg cepat terase sejuknye kak...sejuknye pun lain mcm....ni dah selaras 24 ni kire okey laa kot.....ape2 standby kipas laaa keekekekekek

    ReplyDelete
  4. hihihi,,,dengar cite sbb nk jimat cz gomen dh kua banyak nk bayo bonus ops ops ops hehe..

    ReplyDelete
  5. oo yeke ade seruan tu...tak tau lak...heheh..opis lin masih beku~

    ReplyDelete
  6. agak2 kalau ade seruan bagi bonus cepat2...cepat tak dornag bertindak?ehehe..

    ReplyDelete
  7. fuh kalau bilik saya tak bleh suhu 24 tuh. sejuk gilaaa. sebab bilik ni duduk 2 org. tak besa sgt la. tuh yg cepat sejuk. selalu bukak 27-28. warm2 gitew

    ReplyDelete
  8. br dapat tahu berita ni dr berita online... tapi masih set 16 celsius lagi ni.. boleh set sendiri sbb kat bilik saya ni aircond jenis kecik punya...hehe...

    ReplyDelete
  9. opis sy mengamalkan konsep 'suke hati ko' muahaha

    ReplyDelete
  10. Kakcik ketinggalan berita itu!

    ReplyDelete
  11. cepat betul dorang sahut seruan kerajaan kan..kalau bab lain tu slow je..

    ReplyDelete
  12. huhu....kat cini tetap macam kat Everest :P :P

    ReplyDelete
  13. ye ke... tak tengok berita la semalam...hehe

    ReplyDelete
  14. opis bukan gomen pun kena jugak ker???

    opis iols ni... ehhh.. opis tempat iols keja ni... so far blom lagi lah...

    jangan lah harap2nya.. iols cepat panas dan tak tahan panas... nanti iols meyong!

    ReplyDelete
  15. private sector x kena seruan kan? my room jrg on aircond..sejuk..ambik econ luar je ;)

    ReplyDelete
  16. untok kebaikan takpe...

    opis pakcik pakai kipas sate je tau!

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...