Cekodok bawang

Jom makan cekodok bawang

13 comments:

  1. muahahhaha mlm td baru mkn kat umah MIL (cekodok bawang + taugeh)

    ReplyDelete
  2. eeee sedapnye... jeles...

    ReplyDelete
  3. ena pun last week tingin nak makan cekodok,, tapi nak cekodok bilis.. sekali tengok ikan bilis dah abis tok.. uhuk!!

    ReplyDelete
  4. makan ngan minum kopi panas...sedapnyer

    ReplyDelete
  5. saya nk cekodok kentang boleh ??

    ReplyDelete
  6. rajinnya bawak bekal. tu air teh ke tu. nampak sedap.

    ReplyDelete
  7. terima kasih ye cekodok bawang ko.ada lagi tak? nak pergi terjah.

    ReplyDelete
  8. sila postkan kat i satu tupperware ya hehehehehe

    ReplyDelete
  9. Rajinya Aishah, bawak bekal....walaupun hanya cekodok.

    ReplyDelete
  10. waahhhh nangis ah. lame x nelan cokodok bwg. nak wat sendiri....mim alif lam sin ler plak...hikss :P

    ReplyDelete
  11. sarah - dah lama tak makan ye. cubalah sesekali buat..

    lelord - wow.. best..

    boy - mmg sedap.. jgn jeles terus je buat

    ena - hehehe.. selalu klu teringin ada je benda takder

    zaidah - mmg sedap

    lya - boleh je.. esok ye..

    adia - tu air nescafe adia..

    kak ina - bukan tadi dah makan setupperware ke.. hahaha

    rasp - tomorrow ye sis

    shima - untuk santapan pagi kene rajin..

    zie - kene rajin2 tau.. jgn malas.. nanti 2011 kene masak jugak.. hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...