Penat

Penat setelah bertungkus lumus menolong kakak aku pindah rumah.
ditambah pulak penat dengan game bowling reunion en. suami aku kat Ole-Ole Shah Alam
fuh letih banget..

tu je luahan perasaan hari ni.. hehehe..

7 comments:

  1. bz wiken ye, tak masak ke wiken?

    ReplyDelete
  2. gie berehatkan minda n badan....

    ReplyDelete
  3. rehatkan dulu urat saraf tu, bergegar time main bowling le tu...hehehe

    ReplyDelete
  4. akak pun penat.letihlah.cam malas je nak kerjakan.

    ReplyDelete
  5. ecah Anoy tu akak ye, alah lupa sign in plak

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...