Berpelita...

Salam..

Lambat je aku bersiaran sejak dua menjak ni.. biasalah kerja harus diutamakan.. siap keje mata harus kona sikit.. bagi segar... tapi tak leh nak celoteh banyak.. ni pic pun dah lama simpan dalam draft.. lepak makan kat Restoran Pelita Bukit tinggi.. meh layan pic kat bawah..

ayat yang ada kat meja makan....


Minuman hari tu... air teh panas gelas besar... sedap.. sama macam aku buat..

makan pilihan untuk sarapan pagi tu... murtabak dan roti sardin.. memang sedap naik sengkak perut dibuatnya... sampai tengah buat n3 ni pun aku terasa sedapnya lagi..

aduyai........ lapar....nyer perut.......ku

Psst : esok cuti.. mau balik hutan melintang

22 comments:

  1. wallah...sedaaaaapnyeeeeee..murtabak dan roti canaiiiiii huhuhu...esok tukang masak ni nak demand la..nak p cari roti canai kat gerai hehehe...

    ReplyDelete
  2. ui..tek tu sangat2 menyelerakan

    ReplyDelete
  3. ai suker la roti sardin. tapi mcm terliur roti tisu plak.. ah sedap ah sedap

    ReplyDelete
  4. sib baik baru pekena teh tarik pelita smlm..ngehngehngeh..

    ReplyDelete
  5. suka gak mlm minggu lepak kt pelita ampang klcc area..sedap teh tariknye kan..;)

    ReplyDelete
  6. Kat pelita tuh ada yang sedap yer rupanya... ku pikirkan hanya teh tarik 3 layer jerk yang paling sedap...
    Bila kewujudan teh tarik 3 layer tuh telah tiada aku pun tidak lagi berkunjung kesana... hahaha

    ReplyDelete
  7. murtabak?uish last makan bulan pose.lama tu.terliur gak ni tetibe...em blk kampung ek?bestnye ade kampung kan.ratu takde kampung :(

    ReplyDelete
  8. erm...terliur la...ptg ni cr murtabak la..:)

    ReplyDelete
  9. wak pelita memang sentiasa teranhg berderang la dengan manusia kan. huhu memang sanagt sedap dan lemak pun sagat sedap menyinggah kan? hihiu

    ReplyDelete
  10. murtabak ? hemmmm..teringat bulan posa.. mesti beli without fail.. kalau beli tak sah

    ReplyDelete
  11. mmg nampak sedap pun..
    mabeles

    ReplyDelete
  12. Saya nampak murtabak tu mmg best. sekali makan rasa macam boleh memartabatkan diri kita. hehehe

    Tapi air tu cam cair jer. Tp klu org yang rasa ckp sedap...sedap la tu maknanye.

    ReplyDelete
  13. alamak kak..ni boleh menternak lemak ni..adehla..macamne nak kurus kalo mkn ni..hehe

    ReplyDelete
  14. teh tarik +Roti sardin..perghh..sodap Kebaya...Drive carefully geng...semoga selamt pi dan balik dari kg...

    ReplyDelete
  15. yumyum sedapnya.. terasa teringin nak makan murtabak plak daaa

    ReplyDelete
  16. roti sardin mmg best kan kak? saya pun suka...

    selamat bercuti kak!!

    ReplyDelete
  17. Adoi.. sedapnyaa..tgk murtabak sardin petg2 gini dah laa ujan2 nie lapor plak.. :)

    ReplyDelete
  18. jln2 kt blog akak...ptg2 layan mata tgk murtabak n roti sardin tu buat izan meronta2 nk g mamak hehe...

    lama tak dtg sini..ansur2 baca blog akak heeh

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...