korang rasa nak pakai macam ni tak?

Salam...

Semalam aku MC kan sebab demam + sakit perut.. jadinya dah alang2 MC aku pun pergi klinik kesihatan sebab nak daftar untuk cabut gigi bongsu aku yang bermasalah tu... tapi bila aku sampai kaunter pendaftaran tu.. sekali misi tu cakap kena datang jam 2 petang untuk pendaftaran.. herm.. ler.. ada time2 jugak ye untuk daftar ni... nasib baik misi tu bagi senyuman yang panjang kat aku.. tak taulah senyuman perli ke apa.. yang penting sejuk sikit hati aku sebab misi tu senyum... tak kesahlahkan perli ke pun.. 

misi tu perli aku sebab aku tak baca papan kenyataan kat tangga tu kot.. dah alang2 aku sampaikan baik aku tanya je terus ke kaunter pendaftaran.. manalah tau misi tu baik hati nak daftarkan ke.. tapi nasib tak baik jugak.. balik jelah... takkan nak melepak kat situ sampai jam 2 petang pulakkan..


Dah alang-alang MC kan.. dengan perut yang sakit tu.. aku pun terus decide nak cuci mata kat Jusco Bukit tinggi.. tapi on the way nak ke jusco bukit tinggi tu adalah benda lucu yang membuatkan perut aku yang sakit terus rasa nak sihat pulak... 

nilah benda yang melucukan aku masa tu.. memang stylo lah.. stylo ke? herm.. fesyen terbaru kot.. 

Korang nampak pembonceng motor kat depan ni... korang rasa berapa lapis baju dia pakai?

Pic yang sama jugak... perasan tak apa yang aku nak ceritakan sebenarnya?

Bagi besar sikit... baju tido tu.. siap pakai kat luar... agaknya dia sayang kot baju tu tersimpan je kat rumah... alang2 jadikan pakaian untuk pergi kerjalah.. tapi memang manthopslah boleh dia pakai baju gaya ni.. perg.. tak silap aku minah ni kerja kat Giants depan tu... sebab aku nampak dia masuk kat giants tu.. tapi memang membuatkan aku gelak tak berhenti2 lah masa ni... tak tertahan aku... macam2 cara orang sekarang ni nak berfesyenkan... 

Tapi tak kesahlah.. mungkin dia selesa dengan fesyen macam ni... tapi aku tabiklah dia berani berfesyen macam ni..

Psst : kalau aku memang tak beranilah.. huhuhu.. masih ada lagi sifat  malu.. huhuhu

32 comments:

  1. tak berani kut..pemalu jugak... hehehhe

    ReplyDelete
  2. Kamu yang berani....

    Pssttt... Sebab siarkan juga nombo plate motor dia...

    beraninya!

    ReplyDelete
  3. motip dia nak pakai baju tidur dalam jaket, diluar t-shirt?

    ~eh..kalau MC jangan jalan2 gi soping komplek..nanti kantoi dgn bos, tak tauuuuu....ekekeke

    ReplyDelete
  4. err baju tido? hmmm...sbb kalau bwk tdo tak ramai yg nampak hehe..sbr je la...

    ReplyDelete
  5. mengigau kut Kebaya...hahahaha...

    ReplyDelete
  6. kakakakaka pakai baju tido g keja memang aku xbran nak cuba kak..

    ReplyDelete
  7. wakakakakaka .. itu terlebih stylo name nye ;p

    Nak Hadiah??? Jom Join beramai ramai ;)

    ReplyDelete
  8. mcm terbalik jer baju tido dia ne...

    ReplyDelete
  9. kahkahkah...ni mangsa fesyen terbaru kut. hehehe

    hilang sakit gigi kalau tgk benda2 cam ni kan..

    ReplyDelete
  10. bebudak zaman sekrg, ikut suka aje nak pakai baju apapun, janji depa suka, sedangkan kita yg tgk ni, dah nak tergolek2 golek letih ketawa...hahahaha

    ReplyDelete
  11. suka gak berpesyen...tp takdelah sampai nk gayakan baju tido utk outing...huhuhhu

    ReplyDelete
  12. kah3...lawak gila la minah ni..jd mangsa fesyen mmg mcmni kak..adehla..malu gila la kalo sya nak pakai mcmni...

    ReplyDelete
  13. agaknye klo No la yg pakai..cikSuami dah siap2 takmo bg masuk kete..klo nak p juga, jalan la sorang2 dan p sorang2 jalan kaki...eeeeeee maluuuuunye...

    ReplyDelete
  14. hahahaha...apa punya fesyen nie...

    ReplyDelete
  15. tak betul kot pompuan tuh..hahahah.. tak baik kan

    ReplyDelete
  16. dia promoter bahagian baju tido kot kat giant tuuuu

    ReplyDelete
  17. Mungkin baju yg dlm warna hitam tu senteng sgt kot... tu yg dia cover dgn baju tido tu.. nk pakai baju lain, tgh kat ampai plak blom kering.

    ReplyDelete
  18. saya pakai fesyen macamtu makcik~haha~~jangan jeles~~

    ReplyDelete
  19. pesen ntah pape jerk... tobatla tak pakai gitu... malu ehhh....

    ReplyDelete
  20. fesyen apakah ini? huhu..sedih tgk..

    ReplyDelete
  21. adehhhh x bani la nk pakai cenggitu

    ReplyDelete
  22. rasanya dia bangun lambat dn tak mandi then terus gi keje.nnti kat tmpt keje bila sume mata dh perhati kat dia,baru dia perasan kut.hehehe...

    ReplyDelete
  23. Adoi..ada gak org yg suka berfesyen gini ekk.. Mungkin dia fikir tak salah kut pakai gitu.. pada dia suka hati ler dia nak pakai cam na pun..hehehe..

    ReplyDelete
  24. Macam pakai baju tidur bagian depan ke belakang... pelik.

    ReplyDelete
  25. owhh hany igt kn baju dia tuh terbalik...yg baju tido tu bukan ke yg ktblakang tu septtne kt depan.ahaaha pandai2 je eh...

    hurmmm...mcm2 skrg ni...

    ReplyDelete
  26. ehh kenapa nampak mcm bahagian dada kat belakang tu...?

    ReplyDelete
  27. versi supergirl baru..superman dah ada..he2

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...