Ngantuk..... mau tido atas syiling emas..

Salam...

Cerita orang mengantuk di petang hari... tadi balik dari bilik bos.. terus terpandang satu benda comel atas meja exect amoi ni.. comei je terbaring diatas siling emas...

Comei tak? apa pulak feng shui kalau letak budak comei ni kat meja diorang ye... lena betul dak kecik ni tido.. puas dah aku kejut tak mau bangun..

Psst : aku mengantuk ni.. lepas tu lapar.. tu yang keluar cerita merepek dipetang hari...

20 comments:

  1. siling emas tu kalau bawak gi pajak laku tak...hahaha!!

    ReplyDelete
  2. Pakcik tak payah tido atas syiling emas... atas pokok pon boleh tido!

    ReplyDelete
  3. ni baru betul tido bertilamkan emas..
    hehe

    ReplyDelete
  4. comel patung budak tuh!
    montel!

    tido bertilamkan syiling emas
    panas berpeluh kekdahnya

    hak hak hak

    ReplyDelete
  5. wah,selalunye kaum cina letak patung2 ni kat meja dorang melambangkan kekayaan & kesenangan..konon rezki akan murahla pasni..

    ReplyDelete
  6. lena tul..mmg bahagia sungguh..dlm tido tersenyum!

    ReplyDelete
  7. hihihi..seronok kan klo dapat tido lena..ni baru nak tido bunyi anak2 gaduh la..mcm2 hal huhu..

    ReplyDelete
  8. ada pulak yang nak berahsia bila dah bagi orang tu.dia ingat akak heran sangat ke.pelik manusia ni kan.

    ReplyDelete
  9. Dulu kalau I ngantuk kat opis.. alamat la keluar masuk bilik air tak sudah...padahal, kalau dpt lelap 5 minit je pun dah cukup, kan ;)

    p/s : tapi nak lelap kat mana plak kan.. tak kan kat bilik air kot..hehe?

    ReplyDelete
  10. waaa sronoknye tido atas syiling mas huhu...
    aishah, hany kat ofis kan, kalau ngntok adeiihhh susah sgt nk lelap sbb posisi tak strategik, sng kantoi...tensen betol laaa...

    ReplyDelete
  11. betol3 cute sis.. hehehe.. mesti ada makna disebalik ni kan

    ReplyDelete
  12. kalau akak kejut,dia bgn camner plak? hehe

    ReplyDelete
  13. hahaha..kalau dia bangun ko yg tido terus nnt..bahaya

    ReplyDelete
  14. tidor punnnn ada gaya :)

    * sis i ada tag u utk contest, tq :)

    ReplyDelete
  15. Tak yah nak kejutkan dia ler... Kang dia takut ko yang gantikan tempat dia tido tu... huhuhu

    ReplyDelete
  16. bg angah bole..lepas tue angah kejutkan dia hehehe

    ReplyDelete
  17. kompom fengshui diorang kata kaya lepas nie..sebab tue leh baring2 atas syiling emas..kekekekek

    ReplyDelete
  18. comeyy budak iteww tido sambil silang kaki... tangan kat perut tanda kenyang laa tuu...! hahahaha

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...