Tafsiran yang tersasar...

Salam....

Ni bukan entry nak marah encik/cik anoy.. ni kisah minggu lepas.. tengah aku selak-selak comment kat entry lama.. aku terbaca pulak comment kat entry ni ~Buat derk (bengang)~

sila click untuk baca

Oklah aku bagi rumusan sikit untuk entry tu.. manalah tau korang malas nak selak-selak rumah citer lama aku tu.. lagipun citer dah basikan... citernyer begini.. wah macam depan korang je aku nak berceritakan.. hehehe...

Rumusan ~ entry tu aku bengang dengan EN. POLIS BANTUAN semasa hendak menghantar adik aku ke tempat mencari rezeki dia.. tapi masa tu en. PB ni banyak songeh pulak.. macam2 soalan dia nak tanya masa aku nak ambik kad pelepasan kat terminal tu.. macam sengaja je nak tanya macam-macam.. padahal masa tu waktu puncak orang semua nak masuk keje.. kalau dia dah tanya aku macam2 tak ker banyak masa aku terbuang kat situ.. dah lah nak antar adik aku.. lepas tu aku lak nak pusing balik ke opis aku.~

ok.. cukuplah rumusan tu ye...

Tetapi yang menjadi kekeliruan aku kat sini adalah komen si Anoy yang tersasar jauh dari penceritaan aku tu.. tapi takperlah.. sekurang2nya ada jugak orang nak selak citer2 lama aku.. wah.. perasan glamour pulak dah.. hehehe..Buat en/cin anoy... PB maksudnya POLIS BANTUAN ye... bukan... bukan... Miss PhoeBe ye... harap maklum... takder entry geram dengan bos pun.. kalau ada pun kena selak lagi jauh.. wahahahaha... Nasihat dari aku.. Sebelum komen sila baca betul-betul apa yang aku ceritakan... taknak dah salah faham... sedey wei...

Tapi tetap nak ucap terima kasih kat EN/Cik Anoy kerana sudi komen ke blog aku ni.. nanti komen lak kat entry lain ye.. baru meriah.. meriah memberi kecerian kat aku...

Assalammualaikum........

28 comments:

  1. dia punya style baca entri A,balas kat komen B kot~he~

    ReplyDelete
  2. morning laling.. miss me? busy cikit la :(

    wah dah tukar background! nampak sangat la lama tak masuk cini kan.. mak busy nok ;(

    ReplyDelete
  3. dia x baca entry main komen je. hihi

    ReplyDelete
  4. lain yg org tulis lain yg dikomennya..hahahaha..baca kasi abis dulu la baru komen....

    ReplyDelete
  5. sah..dia x baca entry mu..hihihi...

    ReplyDelete
  6. asal nmpak pb tu terus la dia ingat nama dia kot nya..hu3x..

    ReplyDelete
  7. hehehe... kat blog kita pun si Anon tu sampai... sama komen dia... tapi kite delete je la... malas la layan... ;p

    ReplyDelete
  8. ke sebenarnya dia nak sampaikan kat bos dia sendiri?? tapi tumpang blog orang lain... hahahaha

    ReplyDelete
  9. shah dia nyer pantun tu sedaplah n kelakar.....hahaha..nie sebenarnyer dia main entam ajelah komen...tapi ok what rajin jugak dia mengomen ngan pantun....

    ReplyDelete
  10. Bukan ke laut dah ni... Nih dah hanyut dah ni... Huhuhu sabar jer ler... Xpe yang penting ada gak pembaca & pengomen yang setia... huhuhu

    ReplyDelete
  11. kadang2 mmg pening bila kita tulis lain, org komen lain...adeh la...

    ReplyDelete
  12. sian si anoy tu kan...tu la lenkali bace bio iklas.tak iklas la tu sbb bace tak habis :)

    ReplyDelete
  13. hmm..kdg2 biasa laa gitu..komen lari dari tajuk.. :)

    ReplyDelete
  14. better read in detail to understand, kan

    ReplyDelete
  15. I pulak tak berapa suka bila kita tulis lain.. org komen lain.. Apatah lg bila ayatnya cuma tulis mcm ni :

    "Sila la melawat blog saya http:bla bla bla"...

    Cam tak best la mcm tu.. nampak sgt tak ikhlas singgah blog kita, cuma harapkan kunjungan balas je.

    ReplyDelete
  16. @eLLy
    elly duluin kerjanya ya.. selepas-selepas itu baru berbw ya..

    ReplyDelete
  17. mesti tak baca smpai habis kan

    ReplyDelete
  18. hehe...pntun2 bagai..kot sj je kot kak nak glamer..hmm,komen main serkap jarang agaknya hehe.

    ada jugak yg drop komen promosi brg yg dia jual..hmm..mcm2

    ReplyDelete
  19. layout baru yg comel...baru perasan sb dh lama tak jenguk...

    ;-)p

    ReplyDelete
  20. hmmm selalu gak dapat komen cam gini.. tpi itulah anggap dia tersalah klik.. huhu

    ReplyDelete
  21. kadang2 anom ni baca skit2 dh buat kesimpulan terus...rajin pulak tu dia nk mengomen kan...huhu

    mama tak pernah lg dpt komen dr anom....

    ReplyDelete
  22. ada byk tafsiran:

    -dia nak komen kat blog org lain, terkomen kat blog awak

    -dia mmg tak baca, dan copy paste aja komen di entri awak, which is saya rasa unlikely, sebab dia guna anoy...selalunya yg buat gini ialah mereka yg login guna blog, sebab nak harap org datang balik kat blog dia..

    ReplyDelete
  23. lately pun my blog ada komen yang kuar kat entry berkurun...

    ReplyDelete
  24. kihkihkih...agaknya dia c&p je kot dan buh kat komen akak hihi..

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...