Jam sape ni?

Salam...

Saper ade hilang jam sila angkat tangan.. jenuh aku cari empunya jam ni tak jumpa...

berpeluh-peluh aku tau... tolong angkat tangan sape punyer ni.. jam omega sape yang hilang.. habaq mai kat aku...

Ni rupa jamnyer.. penat aku tunggu tak angkat2 aku tampalkan je kat dinding bangunan ni.. boleh gak jadi perhiasan.. cantik gak ye.. macam kene je tempat nyer...

Psst : pagi ni pergi Nokia Care Centre collect henpon aku yang diservis tu.. harap2 lepas ni takder masalah lagilah henpon aku tu

15 comments:

  1. uisshh kalau izan angkat tgn ngaku tu jam izan,bukan stakat pakai je tu,baring pun boleh atas jam tu hehe

    ReplyDelete
  2. si tutttttt punye kot jam omega tu...ehehehe...

    ReplyDelete
  3. besonyaaaaa
    tak muat nak pakai kat tangan! hehe

    ReplyDelete
  4. cantiknya blog dia... kak share la mana dpt layout cantik2 ni

    ReplyDelete
  5. heyyyy.. itu jam kau orang tidak boleh ambillll.. itu jammmm.. ahmad albab yang punyaaaaaa..

    harharhar..

    ReplyDelete
  6. waaaaahh..cantiknyeeee cat baru hihi..ops! taknak ngaku la sapa punya hikhik..

    ReplyDelete
  7. hahahahha...tapi x leh lawan jam omegah HKL..keh..keh..keh...

    ReplyDelete
  8. waaaa
    mmg mahal jam itu..
    mmg bukan hak milikku

    ReplyDelete
  9. eh jam omega?? adakah itu jam yang hangat diperkatakan hihihi

    ReplyDelete
  10. hehe ingtkan sape pulak hilang jam

    ReplyDelete
  11. bapak gergasi punya jam tu..ekeke..

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...