Jawapan untuk Pau yang dipersoalkan...

Salam...

Semalam aku ada keluarkan n3 Pau yang murahkan.. yelah 30 biji boleh dapat dengan harga RM 4.00 tak ker terkejut kawan-kawan alam maya aku ni.. chewah.. terkejutlah sangat...
Soalan-soalan yang diberikan 1
Soalan 2..

jadinya ni n3 untuk menjawab persoalan yang membelengu koranglah.. aku buatlah n3 edisi khas.. bila citer edisi khas ni teringat pulak NTV7.. dah lama aku tak buka channel tu...

Kalau korang nak tau..Harga pau yang aku dapat murah ni adalah harga untuk Staff.. kalau nak beli nugget, pau, roti canai, minyak masak dan macam2 lagilah memang kitorang dapat harga murah dari yang ada kat pasaraya... salah satu kelebihan kerja di syarikat makanan...

Dan untuk size dia lebih kurang bola tennis agaknye.. aku tak ingat pulak nak ukur size dia malam tadi..

Kalau ada sesiapa yang nak boleh PM aku.. hehehe.. dah jadi kedai pulak nanti blog aku ni... kita discuss2 sebutharga.. boleh.. hahaha.. takderlah aku gurau je.. tapi kalau korang di area klang kalau nak aku boleh je belikan.. wah.. promote ni

Update untuk pakcik gedek :

Brand Kart's untuk Pau, roti canai, roti bom, pizza dan lain2 yang berkaitan dengan kart's
Brand Marina untuk Nugget, sardin dan macam2 lagi
Brand SeriMurni untuk minyak masak

tamat sudah kisah pau..

23 comments:

  1. owh... rege staff... baik-baik jual pau rege staff kat luar... karang ada yg dengki dia buat report plak... naya awak... ;p

    ReplyDelete
  2. hihihihi...tapi mmg murah la la kaaaak...jeles No tau..nak order bagai mmg tak dapat la kot sebab tuntutan seberang laut huhu..takpe2..nnt balik kg No nak cari akak..nak order banyak2 buat balik Labuan nanti..boleh kan kak hehe..

    ReplyDelete
  3. ooooh patut lah..hee~ ^_^ terjwb persoalan semua org ye..hehe..

    ReplyDelete
  4. ooo..patutla murah gila...pakkal je jauh ni kalau tak leh gak borong...senang org dtg umah tale kan pau je..ehehe...

    ReplyDelete
  5. ohhh..itu macam ka...untung yek keja kat company tu...

    ReplyDelete
  6. saya anytime boleh ke Klang tu..sepelaung aja :P

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. iols pun duduk area klang gak...
    lembah klang
    masuk kira tak???

    ReplyDelete
  9. untungla blh dpt rege murah kan????

    ReplyDelete
  10. mmglah untung dpt murahkan..tu benefits utk staff lah tu..

    ReplyDelete
  11. Selalu akk beli minyak masak dgn staff federal Flour di sg. buloh...kureng la sikit rege dia dari pasaraya...

    ReplyDelete
  12. bestnyaa...
    saya memang sukaaaa pau kart's!

    kalau saya nak nanti, saya order ye.. boleh tak? tunggu bebila saya balik umah MIL kat klang..:D

    ReplyDelete
  13. Ok! Terima kaseh ap-date!

    Marina tu tersohor tu...!

    ReplyDelete
  14. bila sejuk makan pau jadi panas badan

    ReplyDelete
  15. alamaaaakkk jauh laa pulak klang perginya....

    ReplyDelete
  16. sy jd delivery boy antar barang2 donut, karipap dn sewaktu dgnnye yg dibuat oleh mak sy ke rumah kastemer2 beliau

    ;D

    ReplyDelete
  17. Klang je ke?
    Banting dah luar area yer..?

    ReplyDelete
  18. uissh pjg rupanya kisah pau ni hehe..mmg murah tu kak..mujur la jauh,kalau dkt..hmmm

    ReplyDelete
  19. harga staff...
    bleh la order mnyk msk dan lain2 kan..hehehe
    siha dok klang...
    akak klang kat mn??

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...