Hari pekerja hari release tension

Salam...

Korang kemana cuti panjang ni... ada diantara korang mesti melepak je kat rumah.. aku pulak pergi bercuti tapi masih dalam selangor. tak jauh pun.. dekat jelah... untuk rehat-rehat jekan oklah.. nak gi jauh2 kena amik cuti panjang pulak... untuk cuti jauh lain kali jelah.. sekarang layan yang dekat-dekat dululah ye..

Aku pergi bercuti kat Kalumpang resort and training centre.. nak tau lebih detail tempat ni korang klik je kat link tu.. macam-macam kemudahan ada.. 

Korang layan jelah pic kat bawah ni ye.. sebenarnya aku mengantuk ni.. mana tak mengantuknyer aku layan baca novel sampai jam 3 pagi.. bukan saja je aku layan tapi aku tak sedar dah terbabas ke jam 3 pagi.. hailah mengantuk betul ni..



Keadaan di depan pintu masuk

Penyambut tetamu.. hehehe.. 

Keadaan sungai di kalumpang.. tapi masa ni hujan turun lak.. terpaksa melepak dalam chalet je.. ikutkan aku tak puas lagi berendam...

En. suami dan budak kecik yang takut nak masuk dalam air tu...

Anak buah aku dengan si uzrei.. penat aku interbiu budak perempuan tu.. sebutir ayat pun tak keluar dari mulut dia.. pemalu sunguh..

Pic keesokan harinya.. aku berendam sekejap je.. sebab memang tak leh mandi air sungai waktu pagi.. naik berbintat-bintat badan aku.. petangnyer takder pulak berbintat-bintat.. mungkin sebab air tu terlampau sejuk kot..

tu je.. citer kalumpang.. banyak lagi sebenarnya pic aku tu.. tapi semua dah masuk facebook... kalau korang nak tambah kawan.. carilah aku dengan nama glamour ni.. wah.. glamourlah sangatkan.. cari nama ni kat facebook Echa Kohar

22 comments:

  1. penyambut tetamu tu la paling murah gaji~~bagi pisang je~he~~

    ReplyDelete
  2. wah best nye. kita cuti labour day melayan novel je sehari suntuk

    ReplyDelete
  3. wah best nya...kita duk rumah je cuti yg lepas..

    ReplyDelete
  4. wah bestnya bermadi manda lepaskan tendion

    ReplyDelete
  5. nasib tak hujan kan? hehehehe

    ReplyDelete
  6. bestnye cuti dpt jalan2.ratu dok umah je sbb batukkkkkk n sibuk ngan kelas kek...

    ReplyDelete
  7. Waah bestnya gi Kelumpang.. penah gak sampai ke situ tapi masa tuh hujan tak de laa mandi manda.. :)

    ReplyDelete
  8. tgk ayaq sungai tu, rindu kat ulu yammmm.. hehehe

    ReplyDelete
  9. akak,penyambut tetamu tu malu2 monyet la plak hehe..seronok berjalan ye kak..berendammmm bestnyerrr

    ReplyDelete
  10. boleh lah try terjah kalumpang lepas ni...

    tunggu saya add...:P

    ReplyDelete
  11. bestnya berendam...munna cuti ni duduk rumah saja...dan makan lauk kenduri 3 hari berturut

    ReplyDelete
  12. wahhh seronok dapat berendam ramai2 kann...?

    ReplyDelete
  13. syoknya berendam dlm sungai..tp dee kalo musim2 hujan takut..takut bola air turun dari hulu..huhu..

    ReplyDelete
  14. seronoknya dapat main air reramai camni..

    ReplyDelete
  15. bestnye...cuti kite duk umah je

    ReplyDelete
  16. cam best...

    pe2 pun nama fesbuk akak memang klass

    ;D

    ReplyDelete
  17. Lama dah tak ke Kalumpang...selalu beli ikan Talipia je kalau dtg sini Kebaya..ikan dia fresh dan tak bau lumpur...

    ReplyDelete
  18. nak pergi lagi nak pergi lagi...

    ReplyDelete
  19. sejuk nampak air sungai tu

    ReplyDelete
  20. weols melepak dirumah aja..jjcm..window shopping kt empire..n tido...hehehhe

    ReplyDelete
  21. seronoknye kak..abang suka beno klo p tempat2 macam ni..bestnyeeee..ok..No nak tambah lagi sorang nk p fb jap hehe..

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...