ku biarkan mereka bergembira........

Salam....

Jumaat sudah........... hoyeee.. esok cuti..

Sekadar cerita bergambar.. jumaat takdo bondo nak dikabokan...

kisah minggu lepas.. asiklah dok kat rumah je.. bawaklah bebudak dua orang ni pergi bergembira sampai lebam.. aku tunggu sampai diorang merengek ajak balik, baru aku balik.. kalau tak sampai lebamlah ko kat situ main.. hehehe...

Memilih permainan pilihan hati.. taste dulu baru lah rempit..... tapi tak sesuai pulak.. nak tukar yang lainlah..

Ajak adik main jongket2 ni tapi tak dilayan.. huhuhu

adik.. dari sampai sini sampai nak balik layan benda ni jelah... sampai dah terpeleot tayar tu... masih jugak nak main... 

kalau masa diorang ni bermain susah no nak amik gambar muka.. asiklah gambar belakang, tepi, atas... herm.. asyik no bermain....

dah puas main gelongsor nak main benda lain pulaklah... mana pulak ye....

adik meh main kat sini.. banyak belon ni...

Memang banyak sampai tak tahu nak pilih mana satu..... teruja ni.. rasa nak pecah-pecahkan je belon ni..

Last sekali gambar akulah.. hahaha.. masa ni otw balik rumah.. en. suami letak tangan kat muka aku tu bukan sebab dia nak pelempang.. tapi dia nak tutup muka aku sebab asik amik gambar je.. tak benti-benti amik gambar katanya...

Psst : nak bawa anak-anak main kat taman yang disedikan kat kawasan perumahan tak sangup.. buaian hanya tinggal tali... gelongsor ada yang dah pecah-pecah.. jadinya kenalah tempat yang berbayar ni..

18 comments:

  1. tengok belon tu teringat kat anggur hijau~haha~~

    ReplyDelete
  2. kemain hepi muka hero2 tu...

    ReplyDelete
  3. belon ek kak? biasa bola kecik2..kalau fasya mesti tak nak pegi k belon2 tu sbb dia takot belon hehe..

    ReplyDelete
  4. takde limit time ke main kat situ..? ke expired jer top up lagi time....?

    cik abe nakal lerr... nak jugak enterprem dalam gambo benornyaaa

    ReplyDelete
  5. bayar?... pegi kat ikea la... kan free gak tpt main dia... ;p

    ReplyDelete
  6. last2 dorang minta balik tak? ke akak yang boring nak balik sebab dorang tak rasa nak balik. ha.. kan dah banyak perkataan balik. hehehe

    ReplyDelete
  7. seronok banget budak ber2 tu ye...
    biasalah kan.... bila dah dapat lesen utk bermain.. konpem tak hengat nak balik tu!
    heheheheh

    ReplyDelete
  8. ahaha..gile keji laki akak siap tutup muke..ahhahahhaa..

    paling jeles a tu kot..hihhi....somel!

    ReplyDelete
  9. Bila anak2 tu balik uma, lepak tak dia org? Maklumlah dah kasi main puas2 sampai lebam. Hehehe. Atau masih bnyk tenaga?

    ReplyDelete
  10. seronok kan tengok anak2 main..

    betul la kak, bimbang jg klo dh semua benda takleh main..sbb pernah kena anak No berdarah kat mn ntah lupa dh kes gelongsor plastik tu sumbing/pecah huhu..lepas tu tak bg dah p taman dkt perumahan tu...

    ReplyDelete
  11. sll boring teman kan anak yg main kt PG smpai tanak berhenti...lagi satu tempat game...fobia tiap kali lalu tmpt2 mcm tu...kalau boleh tanak lalu pun...hehe

    ReplyDelete
  12. anak ratu kalau dok sini 24 jam pun tak sador...ehehe....

    ReplyDelete
  13. memanglag dorang happy tak hengat donia kan

    ReplyDelete
  14. kalau betul2 kena backhand tu..huh....hilang vogue...:P

    ReplyDelete
  15. BUDAK2 NMMG SUKA MAIN KAT SINI...KLU PERGI MALL YG ADA NI TINGGALKAN JE DIAORG DGN ABAH ..MUNNA SOPING SAKAN TANPA GANGGUAN

    ReplyDelete
  16. wah seronoknyer dieorang main2...anak saya kalau dah main lupa nak balik kalau nak balik sipa melalak lagi...huhu..

    ReplyDelete
  17. bestnya, dah lama tak bawak debab pegi main cam tu. lelaki ni memang tak tahu nak sporting sama ngan laki akak gak. mesti pandnag sinis kalau blogger tegar cam kita nak amabik gambar. cewah blogger tegar.

    ReplyDelete
  18. letak belon dlm tu..slalu letk bola2 kecik kan..

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...