Dengan mama pun nak berebut ye Uzair............

Salam...

Selamat hari isnin dan selamat memulakan kerja untuk minggu ini... semoga minggu ini akan memberi seribu kenangan kepada kita.. emosi ni dengan kes tanah runtuh sabtu lepas.. herm.. takdir 

Ni kisah si uzair hari sabtu lepas jugak lah ni.. dia sibuk berebut vacum dengan aku.. aku nak vacum habuk dan rambut kat lantai.. dia pun sibuk jugak.. dia ingat vacuum ni permainan kot.. masalah betollah...

Layan jelah gambar airmata dan kemenangan untuk mendapatkan vacuum dari aku..

melompat-lompat menangis sebab nak dapatkan vacuum kat tangan aku ni... haip.. biasa ye......

Sampai berpeluh-peluh....... ntah peluh ke.. ntah air liur... 

Malas nak dengar dia nangis aku bagi jelah dia main vacuum ni sampai puas.. jangan jahanam sudah...

ntah macam manalah ko pegang nak oiiiii...

Macam dah pro je ye... 

Boleh diharap lepas ni...

Fuh... hebak dah ni...

Sampai tercabut dah batang vacuum tu.. alahai anak.. 
tak jadi keje mama kalau macam ni selalu...

Kepada semua marilah kita sedekahkan Al-Fatihah untuk tragedi tanah runtuh di rumah anak yatim ulu langat pada sabtu lepas... semoga mereka ditempatkan bersama-sama orang yang beriman.. amim..



28 comments:

  1. Tikar buloh tu mahal tak...?

    ReplyDelete
  2. pakcik gedek, rm30+ je biasanya..
    lelong2 rm100 dapat 3-4..

    ReplyDelete
  3. umah ratu takde vacum la..ade gak niat nak bli...tp sik lupa je :) ...alfatihah...

    ReplyDelete
  4. uzair~pasni datang rumah acik plak~~he~~

    ReplyDelete
  5. kalau anak2 dee takut lak..bunyi vacuum kan bising..lagipun dee suka main sedut2 kaki or tangan dorang..hahaha..

    Al-Fatihah utk mangsa runtuhan di Ulu Langat..

    ReplyDelete
  6. saya pun slalu rebut vacuum dgn anak. :)

    ReplyDelete
  7. uzair,

    meh dtg umh untie tolong mengemas nak?

    ReplyDelete
  8. sikecik akak lak, pantang dengar bunyi vacuum, cepat2 lari naik atas sofa, siap angkat kaki lagi...hehehehe

    ReplyDelete
  9. umah aku pun takde vacum.. sampai sakit pinggang menyapu..

    ReplyDelete
  10. wah lepas ni mama boleh goyang kaki la...hahahahah

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. bagus nya uzair..rajin duk menolong mama nya..:)

    ReplyDelete
  13. Uzair jom dtg umah makchik tolong vacuum kat karpet...hehehe..sampai cam tu dia punya tangis...anak...anakkk...

    ReplyDelete
  14. dah habis vocum kat rumah mama...buat kat rumah auntie plak tau...banyak habuk tu...huhuhu

    ReplyDelete
  15. alahai rajinnya, agak2 nya uzair masa dalam perut mama dia dah train vacuum2 ni kot.mama dia rajinnn.

    ReplyDelete
  16. uzair, pas ni gi basuh pinggan lak...hehe...

    ReplyDelete
  17. hamboii...leleh die tu bukan main lagi...hahaha

    meh vacuum umah auntie meh..umah auntie ni memang jarang bervacum..meh sini meh..hakhakhak

    ReplyDelete
  18. Kecik2 dah pandai nak bantu ibunyaa.. elok laa..tuh.. :)

    ReplyDelete
  19. senang dah ada assistant! hehehee

    ReplyDelete
  20. AL-FATIHAH...

    DIA NAK TOLONG IBU DIA BUAT KERJA RUMAH TU...

    ReplyDelete
  21. Suka tgk Uzair..mcm bersungguh2 beno memvacum...

    ReplyDelete
  22. rajin tu tolong mama kemas umah..

    ReplyDelete
  23. wah rajin anak teruna nie nyek....

    sedey bila dapat berita pasal tanah runtuh yang dah meragut nyawa anak2 yatim tue...huhuhuhu

    ReplyDelete
  24. teringat pula anak2 No masa dorg umo 2-3thn ..dorg buat kuda kak...hadoooooi...

    ReplyDelete
  25. hahahahahaha alahaii...nasib baik kegunaannya betul...ismeth dia main tembak2 sebab tu jek gun paling panjang katanya...akakakkakaka

    ReplyDelete
  26. nanti dtg umah auntie plak yer uzair...tolong auntie plak hehe..

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...