(I'm yourss 1st Contest : Do I Look Gorgeous in a KEBAYA?...)

Salam...

Tak boleh jadi ni.. nama pun dah contest : Do i Look Gorgeous in a KEBAYA? kan.. haruslah ratu kebaya pun join contest ni.. walaupun kebaya dah tak muat... tapi pic versi gambar lama yang masih mekar dalam sanubari yang memberi seribu makna dalam kehidupanku.. chewah.. ayat siap bermadah lagikan...

Ni aku sebenarnya nak join contest Si Neenanuar yang Gorjes tu.. aku pun taknak lepaskan peluang.. kalau tak menang pun dapat memeriahkan majlis pun jadilahkan.. kalau menang lagi aku sukerrrrrrrrr...

Jom reramai join contest ni.. hadiah memang menariklah...

Dan dibawah... huish.. maluew tau nak tepek gambar ni... tapi nak join punya pasal... tepek jugaklah.. 

 layak ke gambar aku ni... herm.. harap2 lah layak... dah lama ni... tapi ni je yang ada.. takkan aku nak g terjah butik kebaya pulakkan... 

ok.. sekarang aku nak tag si  PEPEL BONDA AMANI.. 

Psst : Selamat sudah contest yang aku malu nak join...

23 comments:

  1. wowwww... !!

    fewwiiiitt feewwiittt feewwwiitttt
    mintak2 menang! hehe

    ReplyDelete
  2. phewittttttttttttt!~ cun beb!

    :D

    iols doakan uols menang hoccay!

    ReplyDelete
  3. phewiit. lilitan pinggang berapa cm waktu nih nok ? hahaha..aku suker imbau kenangan silam
    btw..gud luck ..yer

    ReplyDelete
  4. waahh.. akak sangat klasikk okk... layak.. don't worry.. penyertaan akak diterima!

    thanks yer kak sbb sudi joint my contest yg tak seberapa tuu...

    Good Luck to you yea! ;)

    ReplyDelete
  5. perghhh..cair tgk...cun kak...kena menang ni..harus,wajib menang..good luck kak!~

    ReplyDelete
  6. saya nak join tapi bini saya tak bagi~haih~~

    ReplyDelete
  7. perggghhh... udah tepek gambar lama... ;p

    ReplyDelete
  8. pheeweeet...aku nak join gak le

    ReplyDelete
  9. pergghh!! mantop giler gambar ni...mcm ada harapan je...saya doakan akak menang...

    ReplyDelete
  10. pehhhhhhhhhhhhhh tercabar hoke tengok gambar akak..cun gilos.....gud luck akak.....dan2 tersedak tengok namaku ..uwaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  11. bujal, meh sini dik makcik pakaikan baju kebaya, size pinggang berapa?

    ReplyDelete
  12. sy lg langsung xde kebaya.. sadis.. T.T

    ReplyDelete
  13. pergggh ni br betul RATU KEBAYA hehe...mmg cantik la akak...dan memang tak sangka pla No..cun melecun..

    No ucapkan semoga akak berjaya ya..


    p/s : agaknya ni la pasal cikAbang duk berkenan kot hihihi..

    ReplyDelete
  14. wah cantik gitu....siap bersinggung lagi...good luck...

    ReplyDelete
  15. phewwwwwwwwwwww....mmg leleh tgk ni....ade harapan menang ni...

    ReplyDelete
  16. Adessss tomeinyer mok cik aku soghe nih... Moga berjaya... nak join boleh???

    ReplyDelete
  17. sesuweeiii ratu kebaya masuk contest ni... gud luck!!!

    ReplyDelete
  18. feewwitttt..ala ala nak buat tarian lagi...semoga menang..dah nama pun RATU kEBAYA ..ekekeke

    ReplyDelete
  19. sangat layak kak ratu...hehehe ishh tak tahu sempat ke idak nak join nihh

    ReplyDelete
  20. Peeeweet..dah namanya ratu Kebayakan ..classs ko Noks..makei baju kebaya ni..

    P/s: Si Bujal ni kan...Makchin pon nak sponser ko pakai baju kebaya jugok...nnt makchik kasi kawtim ngan Mamaainul yer...

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...