check in di HTAR klang

salam...

Kat spital pun aku masih sempat updatekan.. Bosan gile kat spital.. Dah separuh ayat baru aku nak kabo yang aku check in spital petang semalam. Seba utama check in doc suspek akuk apendicitis... Tapi tak confirm lagi..

Walaupun tak confirm doc sudah mengarahkan aku puasa dari jam 5 petang semalam. Nasib aku dah makan masa tunggu result darah kat kecemasan. Kalau tak do do chengla perutku.

Paling aku tak suke bila dok spital cucuk jarum kat jari... Fuh scary gilerlah.. Aku tak kesah kalau nak cucuk untuk amik darah banyak kali... Tapi tang jarum ni memang merisaukan akulah...

Psst: kalau ayat tungang langang harap maaf... Tapi selalu je spelling aku errorkan.. Hehehe. Guna henpon gitulah jadinya

15 comments:

  1. sempat lagi update...gigih...

    pe2 pun harap semuanya ok ya ;D

    ReplyDelete
  2. Take care Sis...harap2 tak der apa2 yg serius...

    ReplyDelete
  3. get well soon .....Insyaallah tak de pape tu

    ReplyDelete
  4. take care yer.. moga cepat smebuh.. wag blogger tegar nih..

    ReplyDelete
  5. take care moga cepat sembuh...jarum tu panjang kan..hehe

    ReplyDelete
  6. owh akak,moga cepat sembuh...sempat lg update tu kat spital =D

    ReplyDelete
  7. semoga cepat sembuh n dpt bekerja spt biasa...nanti saya wat puisi sempena hari ibu ye...he333

    ReplyDelete
  8. cucuk jarum kat jari kat jari mana ye?
    macam gerun lak bunyinya.. hahaha

    ReplyDelete
  9. Alamak sis...betul ke ni? harap2 tak de apa2 ke...semoga diberikan kesejahteraan yang berpanjangan.

    ReplyDelete
  10. laaa...ingt skt perut biasa je.. siyes rupanya.. take care kak. kitorang doakan akak cepat sembuh..

    ReplyDelete
  11. Alooo lalaing im back!!!


    ko kat hospital? ... take care tau

    ReplyDelete
  12. La.. sorry la, baru arini dpt membuat kunjungan balas. Sakit rupanya? Get well soon Aishah.

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...