Sakit perut

Salam..

Dah masuk opis.. tapi tak menahan dah sakit perut ya amat.. nak g klinik sat...

23 comments:

  1. cian akak...cepat2 sembuh n keje mcm biasa n bloging citer best2!

    ReplyDelete
  2. semoga cepat sembuh ye kak~

    ReplyDelete
  3. cuti la terus makcik~~bawak2 la berehat~~

    ReplyDelete
  4. Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

    ReplyDelete
  5. sakit perot nak beranak...?

    ReplyDelete
  6. alahai kenapa? sal;ah makan ke gastrik?

    ReplyDelete
  7. semlm ada makan makanan yg pedas2 kot, apapun take care ok

    ReplyDelete
  8. hope nothing serius tapi leh dpt mc & rileks2 kat umah *wink*
    take care ya...

    ReplyDelete
  9. kalau cerry berry minum teh o pekat.. pasti mujarab

    ReplyDelete
  10. Kene Relex kan umah ni beb....mintak MC kat doktor tu...

    ReplyDelete
  11. masih tak ok???
    ke... uols dapat mc terus balik umah????

    moga cepat sembuh nokkk!~

    ReplyDelete
  12. duduk aje kat rumah baring....rehat...

    ReplyDelete
  13. No harap akak dah sihat je..jaga diri leklok tu..makan ubat jangan tak makan lak ye...

    ReplyDelete
  14. sekarang kat ward.. Huhuhu... Doc kata apendic tp x confirm lg

    ReplyDelete
  15. sempat gak akak post blog sakit2 perot pun ek

    gempak

    get well ;D

    ReplyDelete
  16. ha cpt2 g klinik.untung2 dpt mc cam ratu.2 ari tu..best...

    ReplyDelete
  17. sabar hadapi dugaan yg menimpa....

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...