Apa kene dengan aku ni?

Setiap kali aku nak type N3 aku mesti berhenti separuh jalan je..
last2 aku biarkan je n3 tu dok kat dalam draft.. 
sebab aku rasa apa yang aku type tu tak menarik pun.. 
ke perasaan aku je..

dari semalam aku berperasaan begini.. 
adakah tuntutan kerja yang mematahkan semangat aku untuk minggu ini..

13 comments:

  1. kdg2 kita mmg rasa..eee..aku baca pun x best..kalo org lain baca pun mesti boring..biasalah tu sis..

    terus menulis ok..dee nak baca..hehehe..

    ReplyDelete
  2. arghhhhhhhhh samalah kita... berapa byk draf pun ciklinn tak tahu dah.. iyer2 taip.. tapi baca balik rasa tak sedaplak.. hahhahah

    ReplyDelete
  3. byk keje x setel la tu...siapkan keje dulu br ber'blog'...hehehehe

    ReplyDelete
  4. nape ni kak...ko jiwa kacau ke kak.....

    ReplyDelete
  5. confident level kena tinggi cam phb tadi.sanggup kena potong kepala, cofindent kerja betul.

    ReplyDelete
  6. biasalah la kak..mcm yang Lisa alami sekarang la..malas jer...

    ReplyDelete
  7. Memang ade kalanye memang mood untuk update terputus ditengah jalan ... Mood tara Mariii

    ReplyDelete
  8. apesal setiap kali baca entry pendek2 ni

    ReplyDelete
  9. biasa la tu kkdg idea tak dtg mencurah curah sbb tu kita rs cm tu...

    ReplyDelete
  10. idea xde tp rs mcm nak menaip...ana selalu rs mcm ni..tu yg ntah apa2 je yg keluar..:)

    ReplyDelete
  11. itu biasa lah esah.. aku pun pernah dpt sindrom camtuh gak dulu..tapi skang dah ok..

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...