Pengumuman

inggu lepas sebelum cuti aku ada bagi quiz kan..
mana yang tak tau pasal wuiz tu.. korang baca kat sini ye
nampaknya dah ada yang jawab...
ada yang tepat, sipi2 dan tersasar... 
jadinya aku pilih yang terawal dan tepatlah ye..

Dua orang yang bertuah itu adalah

Sila emailkan nama dan alamat penuh di ffmbaishahk@yahoo.com

terima kasih kerana menjawab quiz ku ini.
dan sudilah menerima hadiah yang tidak seberapa ini nanti...
dan ini adalah ikhlas dari hatiku
hadiah korang akan di post pada minggu depan atau selepas menerima alamat penuh korang..

10 comments:

  1. tunjuk la adiah nyer nak tgk...hikhikhik ada ati walau tak menang

    ReplyDelete
  2. Wahh tahniah pada yang menang.. :)

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada yang berjaya...

    ReplyDelete
  4. tahniah....wah suke laa name yg diumumkan pemenang nie....tahniah seklai lagi....

    ReplyDelete
  5. hah... dapat?... best nye... horay :p

    ReplyDelete
  6. congratulation...saya terlepas pasal ituw..hehe sakit gg blog pon sakit hehe

    ReplyDelete
  7. tq, sis sy suka2 je anyway eLLy baru je email kat u the add ;)

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...