Brownies Cheese

Salam..

Last week aku kan ada bagitau yang aku nak pergi kelumpang.. Alhamdulillah dah sampai pun aku ke kelumpang pada hari khamis.. airnya jernih gile..

Tapi aku belum sampai mood nak citer pasal kelumpang lagi.. ni aku nak citer sebelum pergi kelumpang aku ada buat brownies cheese untuk dijadikan bekalan ke sana.. sambil berendam sambil makan brownies cheese cake ni.. fuh.... nikmat..


Dan brownies cheese ni aku terpengaruh dengan N3 si Izan mata Bolat tu.. Tapi Brownies aku taklah secantik si izan..

meh aku kasi korang tengok gambar brownies cheese cake aku..

Masa ni segar dari oven.. gebu gitu... yang berlubang2 tu.. hehehe.. aku cucuk dengan lidi sebab nak tengok dah masak ke belum masa tu..  sekeping je gambarnya.. gambar masa memotong semua nan ado.. masa tu dah kat kampung dan sesi memotong dilakukan tanpa aksi berphotog bagai...

psst : nanti next n3 citer pasal kelumpang pulak ye...

23 comments:

  1. mmm sedapnya...share la resipi kakak...hihhi

    ReplyDelete
  2. pergh dpt mkn cheese mmg heaven kak...

    ReplyDelete
  3. huhuu pagi2 ni tgk cheese bagaii runtuh imanku =P kegemarannnn niii ;)

    ReplyDelete
  4. pernah makan choc cheese cake dalam cup

    ReplyDelete
  5. marvellous, matilah saya. saya ni penyakit sweet tooth

    ReplyDelete
  6. besnya kalo terer bab masak2 ni kan????
    brownies - cookies...
    adehhhhhhhhhh!~ iols jeles tahap gaban dah ni...!

    ReplyDelete
  7. tak kan tak de sepotong dua untuk warga kerja ffmb . cian akak .dah lama tak makan cheese ni.

    ReplyDelete
  8. sama la terpengaruh dgn kek buatan izan tu...mmg tgh plan nk buat pn..tup2 org laen buat dulu huhuu...

    menjadi dh tu..dan sedapp nyaa..

    ReplyDelete
  9. resepi plssss...:) asyik mintak resepi je tp buat nya x..:)

    cantik la aishah buat celoreng2 tuh..

    ReplyDelete
  10. bestnyaaaaa sy adalah peminat tegar cheese cake!

    ReplyDelete
  11. cantik nye corak kek nie..blum rase lg nie..mesti sedap!

    ReplyDelete
  12. wah menarik nyer akak....mesti sedap kan...huhuhuhu...teringin nak makan jugak nie...

    ReplyDelete
  13. nmpk sedap tu kak..lg satu..kalumpang mmg best pun..hihihi..

    ReplyDelete
  14. salam kak,wah lg cntik dr brownies izan...sedap kan kak? senang aje hehe...akak ada dpt email izan? izan email psl shawl yg akak tnya tu last week...

    ReplyDelete
  15. sha sharelah resepi....nak try jugak....huhuhu

    ReplyDelete
  16. kak, kalau akak amek gambar kek tu dipotong,konfom aku terliur kak..ngeee...

    ReplyDelete
  17. Nyummy..sedapnyaa.. cheese cake....nak cikit laa.. :)

    ReplyDelete
  18. ibu2 mithali memang rajin memasak khenn?

    keh keh keh!

    nyummm nyuuumm..

    ReplyDelete
  19. waaa aishah sedapnye...terliur tengok..huhuh

    ReplyDelete
  20. salam, akak, tngk je kek tu trs rsa lapo...

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...