Cheese Tart sudah terhasil

Salam

Sambungan kepada N3 Tart Shell semalam.. malam tadi aku dah complete buat cheese tart.. Fuhh lega.. cheese tart pun dah sampai kepada tangan pembeli.. alhamudillah.. lega je terima hasil titik peluh.. dah malas nak citer panjang-panjang. korang pun dah tau sebab aku dah citer kat N3 sebelum nikan..

Tenggok jelah hasilnya ye..

Menanti untuk dibakar semula..

Dah siap bakar..

Susun dalam kotak.. 5 pcs per carton.. ikut permintaan anak buah aku.. sebab dia kata nak bagi PIC yang bertugas pada hari sambutan Chinesse New Year..

Habis sudah cerita - ceriti cheese tart aku ni..

25 comments:

  1. sedapnya kak..mintak banyak boleh???? :P

    ReplyDelete
  2. sedap nya..,meh la pos sini sket...hehe

    ReplyDelete
  3. Untuk aku tak ada ker??? nak lah jugak... Dah terasa rasa dah nih kat tekak nih.

    ReplyDelete
  4. isy-isy sedapnya...nak sikit....nak secubt je leh x??
    ada diskaun??hehehe

    ReplyDelete
  5. nyum2....sedap ni tp ratu lg ske yg inti coklat.sebab ratu tak makan bluberry.ehehe..tp customer ramai yg suke bluberry...

    ReplyDelete
  6. fuyyoh..sebijik mcm k.ina do do cheng punyer... bisness gempak ni...aku jer yg x pass nk wat cheese tart ni..huhuhuhu...

    ReplyDelete
  7. tart tu nmpk sedap !
    kita suka sgt ngan blueberry... (^_^) ~

    ReplyDelete
  8. lantingkan sekotak kat sini on the way ko nak balik sg. sireh nnt.....

    ReplyDelete
  9. alahai..sedapnya....

    sy penh buat sekali...sekali tu je la..org2 kt rumah tak bape gemar cheese tart ni..sy sorang je...

    so..bila teringin...beli je la..xbest kalau buat sendiri.. :)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    HARI MENTERNAK LEMAK - PART 2

    ReplyDelete
  10. hantar kat zai bleh tak....nak jugak yang shah buat...

    ReplyDelete
  11. bestnyaaa huhuhu balik nanti nk order la...

    ReplyDelete
  12. orang Klang memang suka buat chess tart ye .. sepupu i yg dok Klang pun suka buat chess tart :)

    ReplyDelete
  13. @Fieza79

    takut nanti tukang posmen makan.. huhuhu

    ReplyDelete
  14. @ratusiput

    yup customer suka blueberry...sy pun suka coklat

    ReplyDelete
  15. wahhhhhhhhhh!~ nampak sedap banget
    nak order bleh??? bleh????

    ReplyDelete
  16. wahhh chanteeeekkk dan menyelerakan...!

    ReplyDelete
  17. waaa... suke gak cheese tart nie.. hari tu first time makaan.. en. teman beli dari kawan office dia... fuhhh.. sodapp giler...

    btw akak buat businees ker? kalau buat... leh order nanti! :D

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...