tengah melepak ni

salam...

Mengikut tajuk diatas.. Yup memang aku tengah melepak kat rumah mak mertua aku.. En. Suami pun baru je balik dari mengecop kelapa sawit... Fuh... Bertambah gelap kulit en suami lepas ni tapi takpe.. Biar gelap hehehe....

Mak mertua aku tu tengah masak.. Elok benar menantu melepak mak mertua lak yg memasak.. Apa nak jadilah ye.. Tapi x bermakna aku melepak aku tak tolong masak.. Aku dah tolong masak nasi n buat air dan dah tolong apa yg patut untuk bahan memasak ni... Hehehe.. Maluew aku.. Tapi nak buat macam manakan..

Oklah.. Sajee je nak update hari ni.. Tetibaa adda mood nak update hari sabtu ni..

Penat juggak menaip guna henpon no... Naik letih dua2 ibu jari aku..

Nak tolong menghidangg makanan kak lah.. Aku pun daah lapar ni..

8 comments:

  1. baik betul mertua akak..
    err.. ada adik ipar bujang x?
    kehkehkeh..

    ReplyDelete
  2. marina - dek.. Suami akak anak lelaki bongsu.. Adeq yg lain2 semua perempuan... Hehehe

    ReplyDelete
  3. wah bestnya akak..eida tengah lapar nie..baru lepas goreng roti celup telur tuk lunch..huhuh kesian eida kan...

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. ratu mmg tak pernah buat komen ke apa ke kat internet tru phone.gila jakun kan.ehehe....

    ReplyDelete
  6. wah.. mak mertua mesti sporting abis kann... best kan..
    kita pun sempat berupdate kejap ni..
    salam singgah di petang hari.. :)

    ReplyDelete
  7. mengecop kelapa sawit..? apa tu?

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...