Product baru mesti nak rasa...

Salam..

Ramai dah yang bercuti ni.. Esok dah CNY.. kepada Kak Ina DDCheng saya ucapkan selamat makan besar malam ni.. mesti bestkan ada sesi kaut-kaut sayur dalam pinggan besar.. kalau kak ina tau maksudnya tolong terangkan boleh..

Ok.. dah habis citer pasal KIDDC.. Tapi nak sambung pasal CNY pulak.. ni yang aku perasanlahkan.. menjelang nak CNY je mesti macam-macam produk baru akan keluar kat telivision.. Ring of Fortune (pizza) aku tak rasa lagi ni... mesti pergi, lepas tu yang terbaru pulak kat KFC Cheesy Larva.. Sebenarnya dari mula keluar kat TV hati aku dah melonjak-lonjak nak ke rasa.. dalam hati mesti sedap sebab ada cheese kat dalamnya..

Jadinya last week aku pergi ke KFC niat memang nak makan Cheesy Larva ni je.. sampai je kat sana aku terus order.. dan cari parking untuk meneruskan santapan.. Tapikan... huhuhu ... aku hampa.. kata cheesy larva mestilah banyak cheese dia.. tapi ni aduhai.. sikit sangat dan rasanya adalah tidak sesedap yang aku bayangkan.. tapi ni bagi aku jelah.. kalau korang aku tak taulah.. munkin sedap mungkin sebaliknyakan.. lidah kita berbezakan...

meh aku bagi tatapan cheesy larva versi kamera henpon flash kuning aku..

Ops.. tersalah masuk gambar pulak.. ni cheesy wedges.. ni memang aku wajib ambik kalau kat KFC.. paberet tau...

Nilah cheesy larva.. aku ingatkan boleh order cheesy larva tu je.. rupanya kene ambik set dengan kentang jejari panjang pulak.. jejari panjang lagi banyak dari cheesy larva tu.. cheesy larva 3 kotol sajo... huishh.. alhamdulillah..

Isi dalam yang konon-konon berlarvalah sangat... huh.. rasanya.. so-so jelah... tapi bulehlah buat lapik perut aku yang sentiasa ada ruang kosong ni..

Psst : harap hari ni balik 1/2 hari la... sebab nak balik Hutan Melintang.. esoklah nak pergi Kelumpang pulak.. harap cuaca esok cerah dan aman dandamai.. banyaknyer dan... dan dah habis..

13 comments:

  1. wajj..melimpah ruah cheese.. jgn makan bebanyak..nnt gumukslah.

    drive carefully..happy haliday

    ReplyDelete
  2. sekarang ni cheese dia dah kurang.nak jimat kot cheese kan mahal.


    Bestnya ko bermandi manda bersama family.

    ReplyDelete
  3. hutan melintang perak ke kak?? take care k..eida hari nie balik hapday..lalalalallalaa

    ReplyDelete
  4. cheesy wedges KFC memang best!!!

    dgr iklan radio tadi pasal 'fish donut' kat KFC jugak...heheh..lawak iklan dia

    ReplyDelete
  5. hanis pun suka jugak dgn cheezy wedges huwaaaa rindu nk mam kay-ep-chi

    ReplyDelete
  6. aduh jelesnye sume byk yg hapday arini.ratu nan ado la cuti kang kena ptg gaji lg...uwaaa....tp takpe...bos tarak arini leh cabut awal skit...

    ReplyDelete
  7. dan dan aku nak lunch kepci...

    ReplyDelete
  8. uisshh.. baru perasan dah lama tak makan kay eff cii........

    ReplyDelete
  9. huhuu baru lepas lepak ngan KFC ..... urhhhghhhh kenyang dah ...

    ReplyDelete
  10. uik..
    itu larva sudah kering tu
    kekeke

    cheezy wedges memang mabeles.. my favret too.. slalu makan sejak zaman berdeting lagik.. hikss

    ReplyDelete
  11. biasa la kak..
    gamba/iklan diorang mana leh caya..
    yg konon2 udang taun lepas tu,xde nye sy beli.. huh!

    ReplyDelete
  12. kak..sedap nyer..teringin lak nk mkn kfc...waaaa!!

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...