Dalam aku ditimpa masalah, Rupanya ada insan lain yang lebih berat ditimpa dugaan.

Salam...

Dalam aku ditimpa masalah, Rupanya ada insan lain yang lebih berat ditimpa dugaan. Dugaan didalam setiap kehidupan datangnya berbeza-beza. Ada yang berat dugaannya dan juga sebaliknya.

Awal pagi tadi kakak kat opis aku ni ada bagi satu blog ni. Nama blog tu Moon punyer blog. Dalam blog ni banyak cerita tentang adik ipar dia yang mengalami kanser otak ataupun nama sains dia Medulloblastoma. Dari tahap pemahaman aku dalam cerita di entry blog moon. Tahap kanser yang dialami sudah berada di stage 4. Harap dengan segalan ikhtiar yang dilakukan oleh keluarga dapat memberi kesan yang baik. 
inilah keadaan adik ipar moon. 

Dengan entry yang aku buat pada hari ni. Aku harap adalah insan yang sudi membantu setakat yang kita mampu. Walaupun dari sepotong doa yang penting kita ikhlas.

cimb


01070068677528


Noormawati Mohd Rasif
Kat atas ni no akaun norma. 

13 comments:

  1. semoga Allah permudahkan segalanya untuk beliau. doakan yang terbaik untuk beliau

    ReplyDelete
  2. kesiannya kat dia...

    moga moon tabah hendaknya!

    ReplyDelete
  3. Benar..kita kena sentiasa bersyukur...kita selalu rasa kita susah, namun ada insan lain yg jauh lebih susah dari kita

    ReplyDelete
  4. kakD pun publish N3 norma ni kemarin....

    ReplyDelete
  5. kita sama2 doakan kesihatan beliau ye..kakD jadi sebak la bila bc kisah dia..tersgt la emo...

    ReplyDelete
  6. Sama2 kita doakan segala yang terbaik buat keluarga Norma ini. InsyaAllah.

    ReplyDelete
  7. sy tak mampu nak bg sumbangan apa-apa .. cuma , doa sy supaya dia cpt recovered dan sntiasa diberi kekuatan .

    ReplyDelete
  8. semoga allah permudahkan baginye...
    sedih bace cerita die..sian baby tu..

    ReplyDelete
  9. mmg sedih baca kisah norma...sesamalah kita membantu...

    ReplyDelete
  10. semoga ALLAH meringankan beban yang ditanggung dan semoga ALLAH memberikan rahmat kepada keluarga pesakit..amiiin..

    ReplyDelete
  11. semoga dipermudahkan segalanya...amin!

    ReplyDelete
  12. tiap kali baca kisah norma nie...airmata eida xmalu2 ngalir kak...sangat sedey..menyentuh perasaan..berat dugaan dia kan...

    ReplyDelete
  13. mmg sedih kan .. uhuhu

    zr x kenal norma, tp zr kenal moon ... mmg sedih bile tau org yg kite syg sakit smp cmni .. huhuuhuh
    semoga norma akan sihat & pulih as normal

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...