Dimanakah senyumanku.

Salam..

WW di tengah hari rabu.

Senyum yang nampak dimata.

27 comments:

  1. Senyuman di mata yang terserlah keikhlasannya. :)

    ReplyDelete
  2. uikkkk wanita arab dari mana nie :))

    ReplyDelete
  3. Siapalah yg kena snap gambar ini RK? Senyuman yg tersembunyi:)

    ReplyDelete
  4. masih terserlah ayumu akak..hehe..

    ReplyDelete
  5. phewwwitttt...hehe
    nk try pakai purdah gak tp xreti...:p

    ReplyDelete
  6. Senyuman yang terselindung mahal nilainya

    ReplyDelete
  7. shah ...ko ker tu.....cantiknyer berimej baru....

    ReplyDelete
  8. wow mcm dalam cite tahajud cinta. hehehe

    ReplyDelete
  9. tahajud cinta pya penangan ke?

    ReplyDelete
  10. senyum dibibir terpamer dimata...:))

    ReplyDelete
  11. Ini butul2 ka atau lakonan? miahahahha

    ReplyDelete
  12. syukran jazilla ya ustazah. kalau cik ina ko tak berhijab aku serkup kepala ko guni tepung atau guni tepung tu cik ina buat hijab suruh ko pakai..

    ReplyDelete
  13. Apakah ko nie kak.. nak kata ada banyak habuk mcm tak arab tak da un heheh

    ReplyDelete
  14. Wow!

    Ingat kan Waheeda tadi...!

    (Meja bujal lagi kemas dari meja kamu! Tengok entry dia hari ni!)

    ReplyDelete
  15. Ah lan wa sahlan ya habibi Kebaya..

    Pakchik gedek semua ko nmapk yer...meja sepah la...

    ReplyDelete
  16. wah kak,mcm pengasas kosmetik dah ni hehe...mmg nmpk jelas akak senyum sebalik purdah tu hehe

    ReplyDelete
  17. senyummmm tak perlu nampak apa-apa...senyummm...heheehe

    ReplyDelete
  18. ingatkan ninja mana td..hihihi...terserlah senyuman mu dr lirik matamu..hahaha

    ReplyDelete
  19. auchhh...nampak mata jerk kak..:)

    ReplyDelete
  20. wit wit!!!!!

    pelakon tasbih cinta yg baru ke ni??






    auchhh, mengoda!

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...