Rezekiku

Salam..

Alhamdulillah... Rezeki nak masuk bulan puasa tak lama lagi. Nampaknya bufferd nuffnang aku tengah menari-nari tango.


tapi belum banyak lagi..

15 comments:

  1. ratunye dh bape bulan rm1 pun lom sampai.ehehe..

    ReplyDelete
  2. xpe..skit skit lama jd bukit ;)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...rezeki tu..:)

    ReplyDelete
  4. tahniah,...
    BE aku yg seketul tu dah beku. tak menari2 lagi.. Me pun idak...

    ReplyDelete
  5. tahniah2...i punya dok mcm 2 ja..tak dak apa perubahan pun..huhuhu..

    ReplyDelete
  6. dapatlah rembat ariani 4-5 helai nnt ni...rezeki hari raya...

    ReplyDelete
  7. rezeki tu...
    nanti bleh le... open table berbuka puasa ramai2 kan???? :D

    ReplyDelete
  8. waa.....boley la 2 3 pasang baju raya ...usaha tangga kejayaan :) :)

    ReplyDelete
  9. tak paham sgt pasal letak iklan kat blog ni..huhu

    ReplyDelete
  10. Tahniah.. tahniah.. Saya baru dapat satu.

    Dah lama tak singgah sini. Dah banyak perubahan yer..

    ReplyDelete
  11. Wahh byk..laa tambah rezeki..

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...