mmmuuuuaaaaahhhhhhh....

Salam...

Semalam cuti sebab pengasuh anak ada hal, tu pun aku nak bagitau korangkan. mestilah nak bagitahu sebab tak sempat nak BW pun kat rumah. Banyak benda kena settlekan. Nama je bercuti sebabnya semalamlah amik masa nak renew roadtax dan insurance kereta. Dan semalam jugaklah kereta meragam.. tu nanti aku citer ye.. 

aku mau sambung buat kerja. Tengok jelah kaletah anak-anak aku kat bawah ni.






Ciuman untuk uncle, untie, kakak dan abang yang baca n3 ni hari ni...

23 comments:

  1. apsal ada dua angelina jolie nih?

    ReplyDelete
  2. hahah heheh bibir menawan hehhe..

    ReplyDelete
  3. Wah.. panjangnya muncung anak2 ini. :)

    ReplyDelete
  4. aloooo comelnye muncong hahaha...auntyNo pun nak cium gak la..mmmmuuuuah!!! sayang sume hihi..

    ReplyDelete
  5. pandai amik gambar mcm tuh eh...rasa nak gigit muncung tuh....

    ReplyDelete
  6. comel je buat muncung gitu..:)

    ReplyDelete
  7. hamboi... mahal muncung tuh

    ReplyDelete
  8. muahhh2 tu 2 beradik comey tuu...hehe

    ReplyDelete
  9. Best duduk dgn anak-anak kan RK.... Kalau muncung tu kena pipi auntie mesti best. Heee geramlah...

    ReplyDelete
  10. entri moncong nama nya nih! Haha

    ReplyDelete
  11. dah mcm muncung itik gitu...hahaha

    ReplyDelete
  12. uish...seksinye bibir...menggoda...hahaha...mmmuahhh jugak untuk anak2 kakratu :p

    ReplyDelete
  13. hhahahha cute...dh budak2 ni nak p cium pc ni jugakk..hahhhaha

    ReplyDelete
  14. angelina jolie tu ikut bibir ko. kalau dekat ni mahu cubit muncung dorang tu.

    ReplyDelete
  15. alololoorr... dia punya muncungggg.. geget kang! hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...