aksi dua hero ku (2) last

salam...

Selamat hujung minggu.. esok nak keje dah.. jangan ada yang mc sebab terlebih makan di open house sudahlah.. kawal pemakanan korang ye....

Sambungan aksi hero semalam.. hari ni si adik pulak.

Dah macam kpop lak si Uzair danish ni...


Macam gaya bakal orang2 kaya ni.. hehehe
Geramnya kat mata tu...
kat atas sofa pun ok jugak nak berwrestling..
gambar yang paling aku suka... sejuk mata aku memandang...

Ok dah habis gambar aksi hero aku...

Petang nanti buat cekodok pisang pun sedap jugak ni..

6 comments:

  1. anak...kaulah racun kaulah penawar...

    ReplyDelete
  2. oo nak lawan wrestling eh. meh sini dush dush

    ReplyDelete
  3. alahai kenapa merah kat kening belah kanan tuh....

    ReplyDelete
  4. dua putera ensem,izan ada putri2 je ni hehe...kena curi senduk umah akak ni hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...