Pasu bunga ku dianggapnya motor

salam... 

Ni citer malam tadi.. apa lagikan aksi dua hero akulah. merempit tapi guna pasu bunga aku. tak sempat letak bunga pasu tu pun dah hancur.  Korang lihatlah aksi diorang ni.. Dah penat aku nak tegah. Bukan takder mainan diorang. agaknya diorang dah bosan dengan mainan tu kot. Tu yang nak lagi adventure.

Blur pulak gambar ni... 
Uzrei dengan aksi superman dia..

Korang nampak tu mainan berterabur.. tapi pasu aku ni jugak yang best dirempitnya..
Abaikan orang yang tengah posing maut tu ye.. seksi pulak aku tengok posing tu.. 

Eloklah ada dua pasu.. ngam2 sorang satu pasu.. ni si adik pulak..

Macam tengah pulas steering je gaya adik ni.. aduhai..
Korang tengok tu.. dah rosak tepi2 bakul ni.. dah nampak kertas keluar pun.. sampai masa nanti kena humban jugak pasu ni..

OK.. Dah habis..

Nantikan lain cerita.

update : Sesetengah blog tak boleh nak tinggal komen. Bila dah siap type komen akan keluar masej macam kat bawah  ni. dua tiga kali cubaan baru boleh tinggalkan komen..


29 comments:

  1. haahhaha...budak2 buat la ape pun tetap nampak comel....nak marah pun tak jadi :P :P

    ReplyDelete
  2. ahahahaha amani yang gegurl tue pun melasak sama cam boy gak kak...stress eida kekadang...

    ReplyDelete
  3. imaginasi budak memang hebat~he~~

    ReplyDelete
  4. merupakan seorang kanak2 yang pandai mengaplikasikan kemahiran berfikir secara kreatif.

    ReplyDelete
  5. main motor ker tu.....budak2 mmg kiut!!!

    ReplyDelete
  6. Kakak dah alami tak boleh masuk komen sejak dua hari lepas RK. Da-tiga kali tried pun sama....

    Budak lelaki mesti ligat dia lebih sikit kan RK... Adik siap gaya pulas stering lagi hehehe....

    ReplyDelete
  7. budak2 biasa la kan..anak2 ana pun mcm ni...

    ReplyDelete
  8. anak lelaki...mmg terbaik...kt sorang je pon dah pening..nie 2 orng..hehehe..tp seronok..

    ReplyDelete
  9. Ragam anak2 yang kadangkala boleh membuatkan ibubapa rasa nak tercabut kepala! :)

    ReplyDelete
  10. maknanya kena belikan motor menan la tu.. yg pakai bateri tu.. pijak, jalan.. hehhe

    ReplyDelete
  11. kah kah kah ...ganasnye kak...abis haaaa ditunggangnye....ye la kak, belikan laa mainan kereta yg boleh tunggang tu...sian lak tgk pasu tu hah heheehehehe

    ReplyDelete
  12. comel mereka beraksi.. ;)
    lagi kita marah lagi dia buat.. penyudahnya biarkan.. nanti dah jemu senyaplah tu..

    ReplyDelete
  13. gitulah aksi anak2 laki mcm boy saya juga dah malas nak bising..nanti migrain pulak he..he..

    ReplyDelete
  14. perghh...memang adventure dan kreatif tul diorang...yg tgh posing maut tu rilek jerk..kihkih.

    ReplyDelete
  15. anak2 yang kreatif!

    tak pe nokk... depa mempelbagaikan penggunaan pasu bunga uols tu...
    dari kosong tak de bunga katanya... baik dijadikan motor!
    ekekekeke

    ReplyDelete
  16. hahaaha...bagi hint la tu nak motor mainan...

    ReplyDelete
  17. budak2..biasalah tuuu...hehehe
    salam kenal

    ReplyDelete
  18. hehe... hancuss pasu bunga mak depa kerja kannn...

    ReplyDelete
  19. sian pasu bunga kakratu jadi moto diorg...

    ReplyDelete
  20. hehehehhe...ank2 mcm tu la kan...

    sifarah pula dgn peel dia...jom tngk..

    ReplyDelete
  21. Sabo je laa.. jgn sampai pecah udah.. layankan aje yer..

    ReplyDelete
  22. sib baik ada dua pasu tu..kalau satu mmg bukan rosak sikit....dah terlingkup dah pon...anak2 lelaki kannnnnnnnn.....

    ReplyDelete
  23. anak2 mmg macam tu la kan.. ader je idea yg nk dicubanya.. hiks..

    ReplyDelete
  24. merempit ye kak...memang kalau bley bercakap pasu akak tu,mesti tak larat dah dengar jeritan batin pasu tu hehe

    ReplyDelete
  25. hahahaha, kelakar pula rasanya... naseb baik bukan pasu harga beribu riban, kalau tak, botak si mak ni yek.. sabo je lah

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...