bila habis ramadhan

Assalammualaikum warahmatullahiwabarakatuh.

Alhamdulillah... Dah selamat kembali memulakan rutin harian. Bermula sudah tugas aku pada minggu ini sambil melakukan tugas di selit pulak dengan blogging. Tak boleh nak dipisahkan.

Hari pertama bekerja untuk minggu ni jadinya ada perkara yang utama harus didahulukan. Kat bawah ni haruslah gambar aku buat tatapan korang yang rindu kat aku.. hehehe.. ada ke yang rindu ni.. rindulah ye..

1st raya... muka nampak kecik sikit..

2nd Raya dah mula nampak hasil nampaknya pipi gebu itu..
semalam.. raya ke 6.. nampak tak hasil pipi gebu aku tu.. selambak.. baru 6 hari.. kalau sebulan.. yang 5 kilo turun masa bulan pose akan berdouble naik ke 10 kilo.. adoi... penat berdiet ni..

Psst : ada ke yang masih bercuti-cuti raya ni..

21 comments:

  1. Gebu pun tak apa, janji bahagia. :)

    ReplyDelete
  2. pakcik tak gebu... tapi perot sebu...

    ReplyDelete
  3. sepak gedek ramai ramai. gebu sebab serkup tu.

    ReplyDelete
  4. gebu tapi tetap cun tak pe..

    selamat hari raya

    JUM SERTAI GIVEAWAY DI BLOG SAYA :)

    ReplyDelete
  5. Lepas raya pipi eLLy pun makin bulattt :(

    ReplyDelete
  6. tok sah citerlah pasal naik berat badan....seminggu raya memang dah naik dah berkilo2....tu yang tak bleh tahan tu....huhuhu

    ReplyDelete
  7. biasa la time raya koman2 2-3 kg naik. uwaaaa

    ReplyDelete
  8. ha3..word selambak yg kelakor tu..ha3...

    ReplyDelete
  9. ha3..word selambak yg kelakor tu..ha3...

    ReplyDelete
  10. biasa la tu...kakD lg2 la kelas....hehehehhe...cer ko tngk pict kat sini....

    http://makencikladyzul.blogspot.com/2011/09/raya-2011.html

    rasa mcm begitu cumel sekali kahkahkah.....

    ReplyDelete
  11. hehehe..kawal sikit kebaya...penat tu berdiet bulan pose....

    ReplyDelete
  12. Muka ratu tersenyum gumbira lepas beraya sakan..heheheheh

    ReplyDelete
  13. comey la tu kak..gebu2 pun tetap cun!

    jnji sihat n bahagia di hari raya..err hari2 lain jugak =)

    ReplyDelete
  14. rasa kat perut ni naik buncit sbb mkn byk hari raya...

    ReplyDelete
  15. hahaha..nak buat senaman muka, kunyah lah Wrigley's chewing gum! ;P

    ReplyDelete
  16. salam raya
    maaf z/b
    ... nak kumen apa ya...???

    ReplyDelete
  17. sama la kita kak....eida pun dah naik berat badan nie...

    ReplyDelete
  18. kehkehkeh.. itu normal.. semangat nak berhari raya diet pun hilang ntah ke mana..

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...