Mata tertusuk....

Salam...

Selamat hari jumaat.

Amacam mesti hari nilah hari yang paling ceriakan. sebab esok sabtu dan ahad hari lepak-lepak dan memenuhi jemputan rumah terbuka. Pada yang bekerja harap korang kerja dengan hati yang ikhlas ye.

Sebenarnya mata aku ni pedih ya amat. Sebabnya pagi tadi tengah tenyeh eyeliner kat mata tertenyeh pulak kat biji mata. sakitnya hanya tuhan yang tau.. pedih giler sampai sekarang terasa lagi nyilu kat mata aku ni...

Konon nak mata tu nampak cantik macam ni...
Sekali ni yang aku dapat.

ni yang aku dapat... mata merah, pedih dan nyilu.. adoi...
oklah.. nak letak eyemo kat mata sekejap.. 

Selamat bekerja... ok. dah habis.

20 comments:

  1. aduh.....eida dapat merasakan sakitnya mata kena tercucuk tue...

    ReplyDelete
  2. saya skrg malas nk tenyeh eyeliner. xde mood.haha

    ReplyDelete
  3. pernah gak jadi mcm ni..tp bkn eyeliner, tp maskara..huh!
    terus tobat dah nak pakai maskara tp tobat kejap jer lah...huhu

    ReplyDelete
  4. Walau sakit dah kesian tapi kakak boleh tersenyum pulak RK jangan marah. Dah mata tu cantik kenapalah nak di sapu warni-warni lagi.... Tak apa dah baik esok buat semulalah...:)

    ReplyDelete
  5. la akak...nie mesti penuh perasaan tenyeh ni..dia kena lembut2 aje kak..mujur la setakat izan mekapkan org tak pernha cucuk mata org hehe..

    semoga akak cepat ok mata tu then boleh mekap2 smula hehe

    ReplyDelete
  6. adoii
    pedihhh!

    takpe, nanti dah elok, boleh la pakai eyeshadow kalerful camtu.. cantik!

    ReplyDelete
  7. Ish... kakcik pulak yang terasa ngilunya.

    ReplyDelete
  8. better pegi cek kak

    takut ada luka dalam

    ReplyDelete
  9. opsss...hari ini tak perlu le pakai eyeshadow coz mata dah cukup merah!

    salam ukhwah...

    ReplyDelete
  10. dulu2 pernah pakai, bila gatal saya garu terlupa pakai eyeliner bergaris hitam kat mata, start dr ari tu dah x pakai..

    moga cepat sembuh..

    ReplyDelete
  11. aduyai ..nampak pedih skali ...huk..huk...letak eyemo ya sis ..jgn genyeh2 mata tu ......

    ReplyDelete
  12. MERAH tu beb...naper ajer tertenyeh ke mata..ko pikir lain..tgn buat lain ni...

    ReplyDelete
  13. aduh....sakitnya....lepas ni kena lebih hati2 ye

    ReplyDelete
  14. Woi...!

    macam cerita hantu la puak....!

    hehe

    ReplyDelete
  15. menakutkanlah mata merah tu..

    ReplyDelete
  16. pi doc mintak mc sakit mata, konfem takyah belakon nihh.....

    ReplyDelete
  17. ratu kebaya mata ko kena cucuk ngan eye liner je eye shadow semua hilang kah kah.

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...