Hari Raya 2011 - Potret Keluarga.

Salam...

Menjadi kenangan.

Abah dan Mak
Kohar bin Jumbang dan Sariah binti Lanu

 Keluarga kakak sulong aku. Khodijah Binti Kohar

Keluarga Kak Ngah aku. Fatimah binti Kohar

Keluarga Kak Lang aku. Rohani Binti Kohar.

Keluarga abang aku.. Kamaruzaman Bin Kohar
belum ada cahayamata lagi.. takder rezeki.

Sepatutnya ada seorang lagi family abang aku. Tapi dia beraya kat rumah mak mertua dia.. jadi takderlah foto kenangan dari keluarga dia.. mungkin tahun depan kot.

Keluarga kakak yang mengasuh dua orang hero aku.. Nur Hayati Binti Kohar.

Last sekali keluarga aku. Nor Aishah Binti Kohar. ni jelah gambar yang cantik yang ada dalam camera aku.. yang lelain semua hancur.....

Kami semua adik beradik bersama mak dan abah.. sorang je yang takder.. abang aku.. huhuhu

Cucu, cucu menantu dan cicit. 

ok gambar dah habis.. akan ada yang menyusul citer raya lagi lepas ni.. tapi akan diselang-selikan dengna citer harian.

21 comments:

  1. wahhh!! besarnya family. mesti raya meriah kan

    ReplyDelete
  2. meriah!

    ramai adik-beradik eh???
    enam org???

    ReplyDelete
  3. meriah nya. mesti bising rumah dgn kerenah cucu2 ni.hehehe

    ReplyDelete
  4. wah..best nya...meriah bila cucu cicit pun berkumpul sama2..

    ReplyDelete
  5. Tiba tang dia, siap posing dgn angpow raya lagi..hehehehe

    ReplyDelete
  6. bestnye ada pic complete mcm ni...kenangan tu

    ReplyDelete
  7. meriah kak...ramai gitu family akak....seronok kan...time raye ni laa dpt berkumpul n bergambar....

    ReplyDelete
  8. keluarga besarr....hepi family...:)

    ReplyDelete
  9. Ramainyaa adik beradik..ngan anak sedara cucu cicit.. meriah sungguh kalau berkumpulkan.. :)

    ReplyDelete
  10. best kan keluarga besar? famili RK sama dgn akak, kalau berkumpul riuh sekampong..

    ReplyDelete
  11. cantik2 nya potret raya...kami tkde pun potret raya yg betul2..yg lain2 mls begamba..huhuu

    ReplyDelete
  12. suasana yg sangat gumbira kan sis...
    dah habis raya mesti rindu suasana gini...

    ReplyDelete
  13. siap tayang sampul duit raya tu.. hehe
    one big happy family.. nice :D

    ReplyDelete
  14. Amboiii layan gambar besar lak sekarang nie ek :D

    ReplyDelete
  15. bestkan dpt bergambar keluarga...samala mcm kakD dlm gambar raya tahun ni...ada 1family(adik akak) tak dak...

    ReplyDelete
  16. napa gambar akak ada sampul raya?? heheheheheh

    ReplyDelete
  17. akak,bestnyer ada satu2 gambar family adik beradik.meriah betul kak sebab semua dah ada family sendiri...

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...