lelaki

video 

Dulu aku selalu marah anak buah bila diorang macam ni.
Sekarang anak aku pula.. herm... karma.

Psst - sakit badan melanda hinggakan rasa nak tekan keyboard pun payah sangat.. 

15 comments:

  1. nama pun lelaki kan.sama la anak ratu.lg skang ni makin menjadi2.kena marah kejap je dah buat lg.pening pale ibu dia.

    ReplyDelete
  2. apa yang penting mereka eppy.... hahaha

    ReplyDelete
  3. klu MyMum mesti dia akan cakap "hurmm budak tengah lasak .."

    ReplyDelete
  4. tak pe lah depa main camtu....
    tu tanda depa sihat dan cergas

    ReplyDelete
  5. budak2 mmg kak...lain mcm lasaknyer...asalkan tak lebam berdarah takpe laaaa...tapi kene waspada gak tu.....

    ReplyDelete
  6. tue la kan..selalu mesti cam tue..apa yang kita xsuka..marah...mesti jadi balik kat kita kan..huhuhuhuhuh

    ReplyDelete
  7. hahahhaaha.. anak2 yang masih kecil tengah nakal dan lasak la tu..

    ReplyDelete
  8. Bagi dia peluang RK. Dah nama pun budak lelaki kan...

    ReplyDelete
  9. Anak2 lelaki sis..tp la ni bebudak pompuan pon lebih kurang jer...Zati & Yana kat umah tu pon...kejap kang gelak2..kejap kang menangis si Yana tu...

    ReplyDelete
  10. anak munna yg dua2 perempuan pun klu main mcm tu...

    ReplyDelete
  11. die ngah lasak...nak mbesar..mana2 budak pun cmtu kot? hee..sabar ek..

    ReplyDelete
  12. seronok tengok badan si abang...comel je...

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...