ye.. ye.. 30 sudah...

Salam.. 

Selamat hari lahir buat diriku, Alhamdulilla...  Semoga sentiasa diberikan kesihatan yang baik hendaknya. 

Diharap dimasa hadapan aku akan lebih kuat menghadapi ujian dari yang esa.

psst : hadiah yang aku dapat adalah semalam aku dah cabut gigi bongsu aku yang setiap malam tidak memberikan aku tidur yang nyenyak..

28 comments:

  1. welcome to the 3series club... ;p

    ReplyDelete
  2. selamat hari jadi aishah..moga panjang umur, murah rezeki dan sihat selalu hendak Nya...moga berbahagia di samping keluarga tersayang...

    lawa la kek...:)

    ReplyDelete
  3. selamat ulangtahun yang ke-30.

    moga diberikan kemurahan rezeki, kelapangan masa, dan kesihatan yang baik.

    ReplyDelete
  4. happy 30 kak aishah !!
    sweet 30 gitew. heheh

    ReplyDelete
  5. happy birthday... ala baru 30... mudeee lagi.... hehehehe

    ReplyDelete
  6. happy bday kak ratu...

    semoga panjang umur, murah rezeki, bahagia selalu dan hidup lebih diberkati oleh Allah..

    ReplyDelete
  7. happy birthday :)

    semoga Allah memberkati hidup awk dan sentiasa dilimpahkan rezeki yg banyak hendaknya.amin.

    ReplyDelete
  8. happy birthday sis...:)

    kita serupa..tapi ganjak 1 ari jer..:)

    ReplyDelete
  9. haiseh~baru 30 kah? kena panggil kakak la~keh keh~

    ReplyDelete
  10. hepi bufday sis...
    smoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezki, sihat sejahtera...
    and smoga segala impian mu tercapai...

    ReplyDelete
  11. Selamat Hari Lahir Aishah.. Moga sihat selalu hendaknya.. :)

    ReplyDelete
  12. selamat hari ulangtahun..semoga panjang umur

    ReplyDelete
  13. Selamat hari ulangtahun kelahiran, semoga ceria, sihat dan bahagia sentiasa. :)

    ReplyDelete
  14. Selamat Hari Lahir ye..owh, rupenye pangkat 'adik' la ni hehehehe....

    didoakan smg panjang umo, murah rezeki, sihat tubuh badan, hidup aman bahagia hg akhir hayat..amiiiiin

    ReplyDelete
  15. selamat ulang tahun kelahiran ke-30! semoga dimurahkan rezeki dan terus diberkati Allah..

    ReplyDelete
  16. Selamat hari Lahir sis...Semoga diberkati setiap perkara yg baik2...didunia dan akhirat...

    ReplyDelete
  17. Selamat ulangtahun ke 30 RK. Moga gigi yg dicabut itu dah melegakan utk tidur malam hihi...

    ReplyDelete
  18. selamat hari lahir.....moga hepi selalu...

    ReplyDelete
  19. la...kita sebaya la kak..eh akak lak...tapi cam best jerk panggil akak kat akak..dah...kekekekke...anyway selamat hari lahir..semoga sentiasa di lindungi dan di berkati..amin...

    ReplyDelete
  20. laa muda lagikk...jahatlah bujal panggil makcik...larikkk..keh keh.

    ReplyDelete
  21. happy birthday my dear fren! :D

    ReplyDelete
  22. semoga dipjgkan umur dimurahkan rezeki dan sentiasa mendapat keredhaan Allah swt....

    HAPPY BIRTHDAY TO U...

    ReplyDelete
  23. Happy birthday kak...
    Semoga diberikan kesihatan yang baik, dipanjangkan umur , diberikan kebahagiaan berterusan dan semoga ceria-ceria selalu :):)

    ReplyDelete
  24. Happy birthday...moga murah rezeki & bahagia dunia dan akhirat...welcome to the club!!santek kek tu

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...