Memerlukan udara segar untuk minda..

Salam...

Bujal dan cik ina do do cheng pasti tau dimanakah tempat ini..

Pertama kali aku tengok untie ni.. aku ingatkan dia nak tunggu orang..
Rupanya untie ni baca paper sambil hirup udara segar dari exos kenderaan.
Yang paling tak tahan kaki untie ni siap bertampal dengan koyok.. Sakit-sakit pun masih ada hati nak melepak kat tepi jalan ye.. sesuai betul suasana untie ni hirup udara segar..

ok. Dah habis 
Selamat cuci mata..


20 comments:

  1. Dia tauke pembeli emas tu yang iklan kat tiang tu....

    tunggu kastemer

    ReplyDelete
  2. Dia tetap mengikuti perkembangan dunia! :)

    ReplyDelete
  3. contoh ni...kat mana2 pun leh membaca..bagussss

    ReplyDelete
  4. kekekke nie macam orang pun ada ka....

    ReplyDelete
  5. wlaupun udara x segar tapi auntie ni memang terror sebab walaupun dimana dia berada membaca itu penting...semoga umur auntie ni panjang...

    ReplyDelete
  6. Adoiyai tak de tempat lain ke nak hirup udara segar selain dari tepi jalan..tapi respect laa..untie nie rajin membaca.. walaupun di mana dia berada heheheh.. :)

    ReplyDelete
  7. memerlukan ketabahan utk menjadi seperti untie ni.. :)

    ReplyDelete
  8. kat port klang kah?

    takpa, makcik tu ada minat membaca! haha

    ReplyDelete
  9. bagus auntie.... mengamalkan budaya membaca

    ReplyDelete
  10. peh~~silap haribulan ble kena gelek dengan loro tu~~

    ReplyDelete
  11. ekk..buleh pulak ye..haritu ms sy kt lbh kurg tmpt mcm tu..ada makcik mintak2 duit..buleh pulak dgn keadaan yg byk kenderaan tu..bahaya sungguh

    ReplyDelete
  12. Untie ni 'betul ke?' (Buruk sangka Ate ni)

    ReplyDelete
  13. auntie tu baca sotkabar tamil ker jawi?
    hehe

    ReplyDelete
  14. sbb kaki die bertampal yg tu die nak hirup udara segar, xleh jalan jauh2 sgt, umah die kat2 situ jerk ;)

    ReplyDelete
  15. bahayalah...pesanan untuk auntie "auntie balikla baca paper kat umah"

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...