Penantian berminggu sudah berakhir

Salam.... 

Happening memang happening.. semuanya sekepala mulut memasing tak berhenti pot.. pet.. pot.. pet.. memang best. 

Mesti korang tertanya-tanyakan.. apa yang happening apa yang meriahkan. Tulah perkara tak jangkakan. Sabtu lepas aku ni adalah berjumpa dengan beberapa blogger ni diantaranya Cikpah (dah lupa paswed blog jadi nan ado blog lagi ye) Izan @ mummyygcute, Kak su @miloais dan yang tak asing lagi.. blogger masakan terkenal kak ina @ cikinadodocheng. Tapi boleh dikatakan cik ina tu aku memang hari-hari jumpalahkan sebab satu opis.

Aku amik gambar tak banyak pun.. 1st sebab malas nak bangun.. mana dan jelah aku amik gambar ye.. tapi semuanya adalah gambar makan sahaja ye... tau jelahkan kalau dah duduk sambil berborak tu memang susahlah dan bangun... berat montotlah katakan.

Tempat lepak di Tasik Titiwangsa KL. 

Sesi susun-susun makanan ye..

Dah siap susun... Tapi memasing dok sebok gak berborak... maklumlah pestime jumpa mesti banyak citerkan.

Sesi baca doa... tapi perut tak sabar dah nak makan tengok makanan yang ada... 

Ape yang kak milo tengok tu.... macam lapar je.. hahahah

Ok... ok.. tak leh tunggu lama dah.. jom kita serbu makanan yang ada.
Diantara makanan yang ada masa tu.. 
Mihon goreng sedap , Brownies Cheescake , dan Kek lemon beryogurt Cheff cik ina do do cheng.
Big apple Cheff kek terkenallah Izan si Mummyygcute
Puding Triffle Cheff Miloais @ kak su
Roti berinti kentang dan isi ayam hehehe... akulah.. sape lagikan.
Minuman disponsor oleh Cikpah.

 Lengkap..
Dari kamera izan dan baru je dapat dari email izan.
dari kiri. kak milo, kak ina, cik pah, tudung hitam anak buah aku, Aku aka RatuKebaya dan Izan @ mummyygcute.

Walaupun hanya ada lima orang saja blogger tapi memang meriahlahkan.. ditambah pulak dengan anak-anak memasing macam-macam gelagat ada. Ni kira kategori mini gatheringlah kan untuk kali ni.. Insya Allah aka bertemu lagi.

Kepada izan dan cikpah terima kasih diatas pemberian korang. Suka sangat dengan apa yang dapat tu.

Kepada kak milo boleh request minta Puding Triffle tu lagi tak? rasa tak cukuplah makan hari tu.. sebabnya asik dok berborakkan.. 

Kepada cik ina boleh request mihon goreng yang sedap tu tak?

26 comments:

  1. wah...makan2..tak ajak pon..buat kt mana..?
    mesti seronok...

    ReplyDelete
  2. best2. paling best part makan. hehe

    ReplyDelete
  3. scroll laju2 semata2 nak drolling tgk gamabr makan...wahahhahah

    ReplyDelete
  4. I LIKE..sonoknya...dpt jmpa geng2 blogger...then wat lak pot luck makan2..sy0ik2..idea yg bernas..tmbh berseri kehadiran anak2..

    ReplyDelete
  5. seronoknya boleh berkumpul geng blogger... makanan pun meriah jugak...haha

    ReplyDelete
  6. lajunya akak update! bagus ni kak hehe..izan tak smpai seru lg.byk sgt gmbr yg ada hehe..

    mmg hepi smpai izan plak jd imam baca doa yer haha!

    semoga kita jumpa lagi di lain kali.. =)

    ReplyDelete
  7. waaaah...bestnyeeee...

    pssst : akhirnye kakNo dapat jugak tengok muka kakIna tu ek hihihihi...

    ReplyDelete
  8. best nya....

    eh eh...ada cik pah...lama x tgk cik pah..mn cik pah menghilang yea....cik pah...oooo cik pah...

    and i1st time jugak tgk kak ina do do cheng..:)

    ReplyDelete
  9. seronokkkkkkkknyer koranggggg....Dodocheng pon ada....cik pah turut serta...bila korang berjanji-janji ni kebaya....

    ReplyDelete
  10. laju keluar gambo
    ekekekeke...

    seronok hoccay jumpa uols...
    rasa nak repeat - jom uolsss!~

    insyaallah.... nanti akak bawak triffle tu... next gader2 ye...
    nak resepi - nanti akak update next entry
    :D

    ReplyDelete
  11. Alaaa... kenapa tak ajak kakcik sama? :)

    ReplyDelete
  12. WAH WAH ...meriah gile kak...geng2 blogger bertemu hah...siap ade potluck...mmg meriah..mcm2 menulieya nampak tu...sure ade sesi menapau pastukan....

    lieya pun dah lame tak join gather2 nie...last dulu mase zaman fotopages..siap masuk Pa&Ma lagi.....

    ReplyDelete
  13. Aduhai... seronoknya kakak tengok gambar.. Apa taknya dah yg pergi semuanya air tangan memasak sangat special. Teruja sungguh....

    ReplyDelete
  14. Errrr..mini gathering yg sangat meriah makanannya...:)

    ReplyDelete
  15. hati gembira bila dapat berjumpe rakan2 seperjuangan di alam maya kan.. best2

    ReplyDelete
  16. jeles hokayy tengok gambar2 korang nih!!..

    ReplyDelete
  17. Bilalah agaknya cikgu tie berpeluang jumpa rakan sahabat maya macam nie!

    ReplyDelete
  18. wah..meriah..food semua nmpk sedap..

    ReplyDelete
  19. yang mini2 ni lagi best sebenarnya sbb dpt berborak lebih :D

    ReplyDelete
  20. sonok nengok sume bergeder2...
    lenkali jemput la ai join sekaki...hehe

    ReplyDelete
  21. paling best.. ada acara makan-makan.. memang happening..

    ReplyDelete
  22. ui~~masing2 tak bawak suami kah?

    ReplyDelete
  23. seeronokkan dpt jupe, kalo tau dpt juga menyelit2 jupe :)

    ReplyDelete
  24. akhirnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dpt jugak tengok....uwaaaaaaaaaaaaaaa....

    ReplyDelete
  25. sob2...sedih nye...nak itot.....

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...