Pleaselah......

Salam.... 

Sabtu lepas kakak aku ajak dengar motivasi... last aku pergi motivasi masa spm dulu je pun.. hahaha.. giler lama tak pergikan. oklah.... Hari ni tetiba pulak aku tak reti nak citer banyak.. tengok jelah gambar kat bawah ye.

Pemotivasi dari Ustazah Nor Bahyah dan suami... 

Lepas register diorang paksa suruh pergi kantin.. suruh sarapan dulu... nilah yang aku makan pagi tu.. padahal kat rumah dah melantak popia yang aku buat tu.. N3 kat sini

Keadaan kat kantin masa tu.. tak lah ramai sangat... Dulu2 masa aku sekolah kat sini kantin ni besar je bagi aku.. tetapi sekarang ni kantin ni kecik pulak.. aku yang badan bertambah besar atau kantin ni yang semakin kecik.. heh...

 ok.. tiba masa untuk masuk dewan.. canggih dewan sekolah sekarang nikan..

keadaan kat dalam tu.. bukan keadaan sebenarnya.. aku malu nak amik gambar orang ramai dalam tu.. maklumlah.. hehehe.. i ni pemalu tau...

ok.. dah sampai.. dengar motivasi dia.. oklah.. best jugak... banyak jugak dapat faedah yang bermanfaat..
motivasi ni sesuai untuk satu family.. yelahkan tajuk pun Transformasi Keluarga Bahagia.. 

Habis dengar motivasi.. sambung pulak makan tengahari.. itu yang penting.. perut pun dah berkeroncong....

Kat bawah ada pesanan dari lubuk hatiku ye :

Adik-adik sayang yang nak letak iklan... tolonglah letak di shoutbox ye.. akak tak marah pun.. kat ruangan komen tu pun dah ada arahannya... akak pun nak gak merasa macam mana orang bayo letak iklan kat blog akak ni... lagipun tak sesuai letak iklan kat blog akak ni.. bukan blog pemes pun.. blog hangat2 tahi ayam je ni. sekian terima kasih...

26 comments:

  1. kekekekekke dari cita motivasi tetiba kuaq cita iklan..hahahahaha...eida suka la..ngan ustazah bahyah tue...walaupun dia klu bercakap susah nak stop...sampai kadang2 kesian kat laki dia...xleh nak bercakap...

    ReplyDelete
  2. rajin banget uols pi seminar bagai ni...

    nampak sedap juadah lunch uols tu...

    ReplyDelete
  3. kehkehkeh~~

    sempat tu sound adik-adik... ;p

    ReplyDelete
  4. Kakcik rasa mereka yang letak iklan tu, bukan baca pun notis yang kita letak. Dia main letak je iklan dia.

    ReplyDelete
  5. Wah.. ceramah Ustazah Bahyah yer... Bestnya.. Suka sangat dengan Ustazah tu & suaminya especially dalam Semanis Kurma.

    ReplyDelete
  6. bagus..ada usaha menambahbaik diri dan hubungan keluarga..saya selalu dgr sahaja di TV dan radio..belumn berkesempatan nak join mana mana motivasi..

    ReplyDelete
  7. bestnya dpt dengar ceramah dorg. selalu tgk semanis kurma je

    ReplyDelete
  8. Kakak suka juga kalau ada peluang. Tapi lama juga tak pergi.

    Kuoh koci tu menggoda kakaklah RK...

    ReplyDelete
  9. tuela..lama dah tak pergi tgk secara live gini..padahal dulu sikit punya kene paksa pergi..hehee

    ReplyDelete
  10. wah...best nya..ustazah bahiyah tuh...

    ReplyDelete
  11. sesekali mendengar ceramah motivasi memberi inspirasi ...:)

    ReplyDelete
  12. BEST TU... USTAZAH ADE.. HEHEHE

    ReplyDelete
  13. sesekali kena servis gak hati n jiwa kita ni...
    mmg btul ..apa yg penting makan dulu...hihihi..

    ReplyDelete
  14. Bestnyaa dengar Motivasi lagik.. dpt plak jumpa Uztaz dan Uztazah.. :)

    ReplyDelete
  15. haa akak,yg tang iklan tu izan setuju benar.tetiba letak iklan dia,padahal dah pesan kat comment box tu kan. lagi satu yg promosi blog diorg..apa2 tah hihi.


    izan rasa,akak anggap je la kantin tu yg semakin kecik..hehe...

    ReplyDelete
  16. hihihi...kantin tu mengecikla kak!

    ReplyDelete
  17. eh okey le kak ...dpt ustazah bahyah lagi.....semanis kurma lagi ekeekekekekek.......erm same la ngan lieya kak, kalo dah mkn pun, tapi asal ade mkn free kite bedal jugak ekeekekekeke....

    ReplyDelete
  18. ibubapa pun dijemput hadir ya? elok juga kan....

    ReplyDelete
  19. hehe...saya jual cekedis..akak nk beli???ahaks....
    btw...teringin gak p ceramah2 family camni ngan asben...

    ReplyDelete
  20. kelakar pulak baca ayat ko kebaya..kantin mengecik....diet kut kantin tu..hahaha....

    ReplyDelete
  21. dari motivate terus jadi akak garang,, hehhehee tapi tu la kannn saya baca kat nota penting tu dah paham...kenapa la merekaaa ituwww...saya pon biz gakk agak2 lerr...ehhh lelebih pulak...hehehee sorry saje jek lama tak singgah sini....hope kak ratusihat2 saje ;)

    ReplyDelete
  22. terus teringat haaaaaaaaaaaaaaaa sempottttttttttt :p

    ReplyDelete
  23. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  24. hi rk...lama tak terjah blog rk tau..bz skit fyzz lately..btw..sgt suka la ustazah norbahiyah nih..bgus2 dpt tambh ilmu pengetauan..nnti gitau la apa isi pati ceramah tuh..

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...