Contest : Begins at 20,30,40 dan ikut mana korang sukalah..

STICKY POST NEW 
N3 baru tolong jelajah dibawah

Salam..

Tajuk seperti diatas adalah rekaan semata-mata.. ni kerana aku ada masuk satu blog tu.. hari2 N3 dia mesti ada gambar muka dia.. yang tak boleh tahan tu muka dia sama je.. yang berubah rambut kot.. tu yang aku perasan.. disebalik muka dia.. gambar persekitaran yang ada kat belakang dia tu adalah penceritaan untuk N3 dia pada hari tu.. kalau korang nak tengok blog dia, korang klik en.GEDEK ni.

Daripada gambar en.Gedek ni aku dapat ilham.. aku nak masukkan gambar aku yang sempat snap semalam.. cuba bandingkan dengan dia ye.. tapi En. Gedek punya lagi bestlah.. seperti bercerita je gambar dia.

Korang rasa sama tak macam kat blog Begins At Forty
(jenuh jugak aku nak setting gambar aku jadi macam ni.. aku tak sePro Gedeklah..)
Penceritaan gambar ni adalah seorang anak dara sedang tekun melakukan tugas yang diberikan.. dan aku hahaha.. sibuk nak snap pic... peace............ 

dan Ilham kedua aku nak buat contest untuk N3 ni.. tak kesahlah korang nak buat Begin 20,30,40 atau 50 yang penting sekali gambar tu adalah korang dan berlatar belakangkan penceritaan yang menarik..

Syarat2 penyertaan.
1) Copy header ni ye dan lekatkan di N3 korang


2) Nak Follow pun boleh, tak Follow pun boleh
3) Masukkan Blog aku ni ke bloglist korang.. untuk memudahkan pada yang menyertai Contest ni..
kalau korang tak nak masukkan pun aku tak paksa.
4) Buat n3 dan  tepek gambar yang korang berkenan (diri sendiri ye) dan beri sedikit kesimpulan cerita disebalik gambar korang, sila tinggalkan link korang di ruangan comment
5) Pemenang berdasarkan pada Cabutan bertuah (kira Lucky Drawla).
6) Tag seberapa banyak rakan yang korang sayang
7) Tarikh mula penyertaan 2 February 2011 dan tarikh berakhir 15 March 2011
8) Pemenang akan diumumkan pada 31March 2011

Pemenang akan menerima
1st - RM 15
2nd - RM 10
3rd - RM 5

RM akan terus masuk ke akaun anda.

Psst : en. Gedek.. saya tumpang ambik idea ye..  nak hubungi en. Gedek saya tak ada contact..

48 comments:

  1. RATU KEBAYA : Hehe.. ambik la idea ni... benda ni pon dah ramai orang dah buat around the globe...

    Errr.. saya boleh menang tak contest ni...?

    ReplyDelete
  2. @gedek!

    TQ.. Tq.. en. Gedek..

    Tapi en. Gedek tak boleh nak join sebab en. Gedek dah PRO.. hehehe.. kalau nak join jugak boleh je.. menang tak menang belakang kira janji meriah.. hehehe

    ReplyDelete
  3. INSYALLAH.. nanti i join ye :)

    ReplyDelete
  4. Alah baru akak nak mengadu ngan pakcik gedek, alih-alih pakcik gedek kat atas pulak. lomah eden .pakcik gedek tak update ke.cam kenal je anak dara tu.

    ReplyDelete
  5. cam menarik jerk...lalalalalalala nak join la jugak...

    ReplyDelete
  6. oooo....ok...thanz erk....ok...sy cuba masuk....cuba...hehehe...xdelah...gurau je...
    thanz.......

    ReplyDelete
  7. kak..nti aku trylah snap yg berlatar belakangkan sesuatu yg menarik..tu pun kalo ada..hahaha..

    ReplyDelete
  8. teringin nak wat contest, pastu bg hadiah novel sendiri, bley??? lol

    ReplyDelete
  9. alahai, mksu skrg payah nak masuk contest, keadaan tak mengizinkan...tp maksu wish all the best kat cik penganjur :), murah rezeki, leh buat contest lagi

    ReplyDelete
  10. hehehe.. cute laa contest nie kakookk.. nanti neena check2 & godek2 gambo kot2 ade yg sesuaii tuk contest nie! :D

    ReplyDelete
  11. wah kelas akak...mudah-mudahan murah rezeki akak anjur kontes2 nieh....amin....

    ReplyDelete
  12. ermmmm cam menariks tapi tak tau le ada ke background ku yg cukup menarik utk dijadikan cerita, kena tunggu & lihat :D...

    neway, gud luck to all...

    ReplyDelete
  13. ha a la..muke die same je..cme bckground je lain..hahaha..klakar pon ade bile tgk..

    ReplyDelete
  14. hahahahha...kalo bukan saya boleh?? anak2 yg banyak pic cenggitu kot...akekeke nanti kite godek masa kalo sempat kite join jugak

    ReplyDelete
  15. wah... boleh la join sekaki dua.. :)

    ReplyDelete
  16. wow... wat kuntes ye... hehehehe... insyaAllah, ada masa nnt saya join okeh

    ReplyDelete
  17. wow! macam menarik..

    nnti nak ambik gambo paling cun dulu..kehkeh!

    ReplyDelete
  18. nak join..taknak join..nak join..tak nak join..nak join..??arghh...!!

    ReplyDelete
  19. wah...menarik contest nie...
    bercerita melalui gambar...

    ReplyDelete
  20. ade can nk menang ni,lum date expired kan...huhuhu

    ReplyDelete
  21. wahh kak aishah buat contest...bestnyaaa hanis pun teringin nk wat tapi tak retila huhu...

    ReplyDelete
  22. salam...

    saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

    anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

    happy blogging :-)


    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete
  23. eh gedek tu mentor saya tahu~he~~saya follow blog makcik ye??

    ReplyDelete
  24. kak ratu, entry saya yg harini boleh masuk tak?? hahaha pastu tinggal bubuh header dan link akak jek kannn..ok tak??

    ReplyDelete
  25. http://b1tt.blogspot.com/2011/03/contest-begins-at-203040-dan-ikut-mana.html

    dah buat ;)

    ReplyDelete
  26. salam..saya dtg join...

    http://cadlynn.blogspot.com/2011/03/contest-begins-at-203040-dan-ikut-mana.html

    ReplyDelete
  27. hye saye Joinnnn

    http://ezanidmacontest.blogspot.com/2011/03/contest-begins-at-203040-dan-ikut-mana.html

    ReplyDelete
  28. aduss..sudah di tagged oleh cadlynn..

    maka terimalah ...

    http://kisahnye.blogspot.com/2011/03/contest-begins-at-203040-dan-ikut-mana.html

    ReplyDelete
  29. nik dah join..
    ini link nye

    http://desirequeen.blogspot.com/2011/03/contest-begins-at-203040-dan-ikut-mana.html

    ReplyDelete
  30. Cute Mum dah join.,.

    http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/03/contest-begins-at-203040-dan-ikut-mana.html

    TQ

    ReplyDelete
  31. join
    http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/03/contest-begins-at-203040-dan-ikut-mana.html
    tq

    ReplyDelete
  32. saya join...

    id : Fadzillah Kamarudin

    http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/03/contest-begins-at-203040-dan-ikut-mana.html

    ReplyDelete
  33. join
    http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/03/contest-begins-at-203040-dan-ikut-mana.html

    ReplyDelete
  34. saya turut serta

    id follower : my shaizhar blog contest

    link :

    http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/03/contest-begins-at-203040-dan-ikut-mana.html

    ReplyDelete
  35. SALAM AKAK
    wawa join ye:)
    id follower:fadwa daud

    http://stayinheart.blogspot.com/2011/03/contestbegin-at-203040dan-ikut-mana.html

    thanks akak:)

    ReplyDelete
  36. me join yer

    http://suzie284contest.blogspot.com/2011/03/contest-begins-at-203040-dan-ikut-mana.html

    ReplyDelete
  37. salam kenal sis..ifa join yaa

    http://tiefazatie.blogspot.com/2011/03/contest-begins-at-203040-dan-ikut-mana.html

    tq!

    ReplyDelete
  38. http://hezrinacontestngiveaway.blogspot.com/2011/03/contest-begins-at-203040-dan-ikut-mana.html

    join

    ReplyDelete
  39. kakokkkkkkkk... adik gonjeng mu dah jointt... this is my link yeaa... ;)

    http://neenaanuar.blogspot.com/2011/03/contest-begins-at-203040-dan-ikut-mana.html

    ReplyDelete
  40. deqlis join

    http://deqlis-contest.blogspot.com/2011/03/contest-begins-at-203040-dan-ikut-mana.html

    ReplyDelete
  41. masuk contedt tak pnhnye menang..takde luck

    ReplyDelete
  42. dah join..

    id:lieynanilaz

    http://lieynanilaz.blogspot.com/2011/03/contest-begins-at-203040-dan-ikut-mana.html

    ReplyDelete
  43. salam..me join..entri autopublish jam 1.06 pagi 15hb nanti..masih dalam due kan?

    id : cikpuanhady

    http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/03/contest-begins-at-203040-dan-ikut-mana.html

    kalau link tak valid gitau ek..thanks..

    Jom skodeng :Notre Belle Histoire

    Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

    ReplyDelete
  44. Salam perkenalan

    Kak Nida dah enam kali cuba follow tapi tak berjaya... :(

    Nanti akak datang lagi untuk follow, ni n3 Kak Nida... moga-moga ada rezeki...ameeeennnn

    http://nisajijah.blogspot.com/2011/03/contest-begins-at-203040-dan-ikut-mana.html

    tq

    ReplyDelete
  45. Ok dah follow..id: Nida.. tq :)

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...