Hari tak boleh update

Salam..

Tapikan aku tetap nak update jugak.. hahahaha... draft kene block, nak sign in pun kene block, nak tengok blog sendiri lagi lah tak boleh sebab dah diblock kat bawah nilah status yang keluar bila aku nak buka blog sendiri dan jugak blog kengkawan yang dah lama aku tak pergi jengguk tu.. Dee, d-hatie, NM02 ramai lagilah.. bila time boleh tengok adalah tak sampai 2 minit.. nak tinggal comment pun tak sempat... 

"The page you requested has been blocked because it contains a banned word. URL = http://matahati-aishahazhari.blogspot.com/"

Tapi nasib baiklah blog ni boleh di update mengunakan email.. alhamdulillah still boleh update lagi.. dapat jugak aku mengkhabarkan diri aku kat korang.. kotlah korang rindu kat akukan.. ada ker yang rindu.. pelasan sendiri ni..

Tapikan kalau  update pakai email ni aku tak pandailah nak masukkan gambar.. ada sesape yang pandai tolong beri tunjuk ajar kan aku..

Update - Aku ni kalau kat rumah memang lemaulah nak update blog.. sebabnya 2 hero aku tulah.. tu tak campur Papa hero yang sibuk nak main game kat facebook.. alamatnya terkubur semua citer sensasi aku yang perasan sensasi sangat... huhuhu...

Draft dah boleh buka.. cuma tak leh reply comment je..

Psst - aduhailah nasib...

23 comments:

  1. oo kena block yer kak,tp akak gigih jugak hapdet hehe...

    ReplyDelete
  2. alolo sudah kena block ka kak??? huhuhuhuhu sian akak....tapi harus kena hapdet kak walaupun non hado gambar taw..nanti kami semua missing u....

    ReplyDelete
  3. jgn lah kat ofis saya kene blok2 ni
    nangis ooooo

    ReplyDelete
  4. kena block kat ofis aje kot
    errmm pelik lakkan, tetiba kena block

    ReplyDelete
  5. aisehhhhhh!~ tak dak dah le.. apdet ngan gambo cun uols tu...
    kat opis jer kan???
    pe kata - balik umah - uols gigih le apdet....

    ReplyDelete
  6. o ye ke kak..sabo ye kak..mmmm No pun tak reti camne nak wat kot email apatah lagi nk masukkan gambo huhu..

    takpe la kak, atleast kita tau gak perkembangan akak..

    ReplyDelete
  7. sori.. aku pun tak tau nak update blog through email.. btw..ko beli broadband ..update kat umah jer lah camtuh..

    ReplyDelete
  8. opis yg blok ke???mmg kejamla kalau cmtu.sib ratu ade beruk.ble gak bela kat umah..ehehe..

    ReplyDelete
  9. whoa....kalau nik tak berupdate la jawapnye....hukhuk....

    ReplyDelete
  10. janji update kan... masa yang ada sangat berharga walaupun seminit =) ~

    ReplyDelete
  11. tak pernah update via email...nk kena belajar jugak ni

    ReplyDelete
  12. beli i pad la kak~~ble update kat mana2 hatta bilik kecik sekalipun~haha~~

    ReplyDelete
  13. Blog diblok..sian ko kebaya..tak kisah tak der gambar...asal ader citer...cukup dahh rasanye...

    ReplyDelete
  14. sila beli berokband. Tiada siapa boleh block...ekekeke

    ReplyDelete
  15. oppss kena block???apa pun pelan2 yer....sabar..sabar...

    ReplyDelete
  16. aku pun kekadang kat sini tak boleh bukak gak kena block :(

    ReplyDelete
  17. uik.. apesal kena block..
    ada orang yg sudah tertangkap kah?

    ReplyDelete
  18. kalau kat opis saya block blogspot ni, mmg mati kutu lah saya jawabnya...huhu..

    saya kat umah pun mmg lemau la kalau nak hapdet bagai...berebut lappy ngan hubby...huhu...

    ReplyDelete
  19. office block ke?
    tak try guna proxy?

    ReplyDelete
  20. Cam ne blh jadi cam tu.? Lor...sian la plak.

    Nak ajar pun, saya tak brape nak pandai gak ni. Bertahan la dulu ye. nanti ok lah tu kut

    ReplyDelete
  21. pernah gak terjadi macam ni. memang seriau vs takut kan... sape tak sayang blog kan

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...