Bersubway pulak

Salam...

Saper-saper yang dok area klang.. mesti korang dah tau Subway dah buka kat Jusco, Bukit Tinggi klang kan.. yang sebenarnya sepanjang aku berblogging ni asyiklah tengok rakan-rakan bercerita tentang kesedapan Subway ni... sambil baca cerita rakan-rakan terus rasa terliur.. tapi takkan nak pergi tempat yang jauh tu semata-mata nak makankan.. mestilah ada arah tujuan.. ni takkan lepas makan terus balik pulak.. penat badan jekan..

Kini akhirnya Subway telah mendengar keluh kesah aku selama ni.. chewah.. macamlah berkeluh kesah sangatkan... terlunas jugak akhirnya aku nak merasa kesedapan, kehebatan dan keterliuran subway ni.. Kemunculan branch subway ni memang dinanti2kanlah kiranya... heh.. kuat betul pengaruh blogging nikan... kalaulah ada komisyen untuk blogger yang mewarwarkan makanan-makanan ni.. boleh kayokan...

Takyah citer banyaklah.. korang mesti expert kalau makan kat subway nikan.. tapi aku tak makan kat sana.. aku tapau je.. suruh amoi eject opis ni belikan.. dia ajak aku pergi tapi aku taknak.. sebab scary naik kereta dengan dia.. laju giler... takut aku.. perut aku yang besar ni boleh kecut tau... jadi memadailah aku tumpang tapau je..

Plastic tapau 
Ni pun aku nak citer nampak sangat aku ni tak pernah makan subwaykan.. 

ni cookies apatah aku pun tak tau namanya.. sebab bukan aku yang beli.. tapi manis giler tak sanggup aku nak habiskan... 

Pandangan dari luar.. aku ambik Hots Subs Steak & Cheese.. nasib baik kene dengan selera aku.. 

isi dalam.. herm.. memang menarik tidak mematahkan selera aku... nasiblah tak tersalah pilih.. tapi kalau pilih yang lain pun aku tetap suka.. hahahaha... orang kata subway sesuai untuk dijadikan makanan diet.. tapi kalau letak kat depan mata aku dah tak jadi diet dah.. mentekedarah dah jadinya.. ater kalau seploh depan mata.. seploh tu jugak aku ngap.. tak ke hancus diet..

Psst : agak2 kalau hari2 aku makan subway ni kurus tak.. hehehe.. ke poket yang kurus... sedey nanti poket aku.. sebab bunyi kcing... kcing.. siling je yang tinggal..

33 comments:

  1. boleh lah ber-subway selalu pasni!
    hehe

    ReplyDelete
  2. jb ni rase pun takde lg ternampak subway kat memane...kot2 pasni dia terdengar plak ratu berkeluh kesah nk merasa subway...

    ReplyDelete
  3. melaka xde subway !! tsk tsk tsk

    ReplyDelete
  4. malangnya jauh bangat daripada tempat cikgu tie.huhuhu.....

    jom baca: definisi cinta

    ReplyDelete
  5. baru je bercadang nak gi sana Sabtu ni .. sesambil nengok wayang ... ngapppp subwayy .... sedapnyerrrrrrrrr... gulp..

    ReplyDelete
  6. once a month okay kot.. boleh rabak poket kalau makan selalu..mahal weh

    ReplyDelete
  7. I lioke subway very2 much... semlm br mkn Vegie delite & mushroom soup. maveles...

    ReplyDelete
  8. 1st time beljar mkn subway ni kat wangsa walk.. masa tu wangsa walk baru je buka.. kat terengganu takdelah sis.. rindu nya nak mkn...

    ReplyDelete
  9. Kita boleh buat sendiri sandwich Subway ni..wife saya selalu buatkan..rasanya lagi best....:)

    ReplyDelete
  10. hurmmm...tak pernah try pun lagi. Murah tak price dia?

    ReplyDelete
  11. waaa.... leh pg balik kang...

    dr thn lpas teringin tp x pg2 lg..;p

    ReplyDelete
  12. tak pernah dapat peluang makan ni! terliurnya tengok! ohhhh.. lapar menyelubungi..

    ReplyDelete
  13. sedapnya..jauhnya nak g sana tumpang akak mkn hehe..tp izan tahu,dah abis dah pun hehe

    ReplyDelete
  14. kak..mmglah sedap..tp xde maknanya diet kalo mkn tanpa eksesais..roti tu full of carbo..hehehe..

    ReplyDelete
  15. hehehe..malu nak ckp.. i x tau nk order cam ne kt subway..sbb byk choice sgt :p

    ReplyDelete
  16. nampak cam menarik ja, tapi tak dak kat kedah ni

    ReplyDelete
  17. tak pernah lagi ke subway, nnt... saya akan terjah jugak. hehehe

    ReplyDelete
  18. akak ko makan tak penah nak ajak kecewa aku huhuhu tauuuuu....

    ReplyDelete
  19. pilih2 hari tuk menu dia.. cam tuna tu taknak laa biasa sangat..

    mggu depan makan subway laa.. huhuhu

    ReplyDelete
  20. iols suker makan kat subway
    tapi.. tak leh selalu
    bukan saje purse akan kurus
    tapi kurus dan'kering"

    hahahahha

    ReplyDelete
  21. huwaaaa!! x pernah try lg subway ni..

    ReplyDelete
  22. subway sedapnya....nak makan subway jugak la..huhuhuhu

    ReplyDelete
  23. ala kak..nik pun pestime makan subway..(baru2 ni)...

    tp style gitu pernahla rasa kat tempat lain...

    nik rasa boleh kot kurus..sebab die banyak sayur je kak...

    ReplyDelete
  24. sambung komen tadi....poket pun boleh kurus kak...hahahahha

    pe kata akak buat je kat rumah..

    ReplyDelete
  25. suka! tapi amik yg pndek je, yg panjang tu sure tak habis.

    ReplyDelete
  26. sy pon xpenah makan kak..
    ada org pulak yg fanatik kat subway ni..
    sedap ke kak?

    ReplyDelete
  27. subway tuna favorite niesz..sedapnye, lame dah xmkn subway ni..

    ReplyDelete
  28. tak pernah try pon subway ni...nmpak cam gojes jer..terliur la pulak...

    ReplyDelete
  29. Salam..

    Tengok gambar2 makanan tu semua, perut jadi lapar.. :)

    ReplyDelete
  30. memang kenyang makan kat subway.. tapi sementara kita nak kurus poket yg kurus dulu ;p

    ReplyDelete
  31. akkekekkekeke memang la pengsan hari2 makan subway hehehe kejarkan brekafast offer dia kak dengar berbaloi...hehe

    ReplyDelete
  32. hari tu turun kl dah ckt kat abg nak makan kat subway ni...ntah macamana boleh lupa prgi KR lak.. kempunan lagi

    ReplyDelete
  33. tak penah makan lagikk...nanti balik selangor ingat nak carilah....:)

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...