Takder modal..

salam..

Cak











 aku tak tau apa motif aku tepek gambar sendiri hari ni..






sekadar 2 pic syok sendiri.. modal takder gambar gini pun jadiklah..

30 comments:

  1. peewit! muka bersemngat nak kerja di hari isnin ni. aishah, suh kak ina mail letak pc dia boleh. spesial rekues ni.

    ReplyDelete
  2. takpe..taruk la No suka tengok muka akak..cumel je..macam ni la, pagi2 dah sinyum manis baru la nuka kita naik seri ye dak akak? hehe..

    ReplyDelete
  3. janji update.pastu siap ade permintaan utk k.ina mail lg.ehehe...

    ReplyDelete
  4. Tudung Merah.. lipstik merah ;p

    ReplyDelete
  5. Akak tak pakai kebaya hari ni?

    ReplyDelete
  6. merah lipstik sama ngan merah tudung.. meriah.. selamat berkerja

    ReplyDelete
  7. saya tau... mesti sebab RK nak tunjuk tudung baru.. atau style pakai tudung cenggitu, atau RK pakai lipstik baru ke.. atau





    baru buat botox? kekekeeke... jgn mare ye RK, sekadar gurau pagi isnin.

    ReplyDelete
  8. berseri ko di pagi isnin...:)

    ReplyDelete
  9. cak..sy pun hr ni lom update..byk idea.. tp x x tau nk mulakan mcm mn ;)

    ReplyDelete
  10. cak kak!! heheeheheh

    alahai cantik laaa akak pakai tudugn lilit2 nie...lieya ni bile laa nak dtg seru pakai camni..balik2 bawal gak lieya pilih kikiki...

    berseri2 tgk akak laaaa...mmg naik seri pakai shawl merah tu...auww!!

    ReplyDelete
  11. wahhh berseri2 muka akak yer...
    rajin akak pakai tudung lilit2 yer angah nie tengok mood hehehe

    ReplyDelete
  12. Okeh..saya dah ingat wajah ini.
    Nanti kalau jumpa tengah jalan, saya tegur. Jangan sombong pulak tau...ekekeke

    ReplyDelete
  13. Senyum itu satu sedekah..manis sgt senyuman ko pagi ni yer...

    ReplyDelete
  14. Hah kan. kdg2 saay pun sker tepek gbr sendiri...:)

    ReplyDelete
  15. senyuman tu penting...! kekekeke

    ReplyDelete
  16. sesekali update begini...segar mata kan?

    ReplyDelete
  17. wahhh kak ratu...merah tudung dan bibir sama u...kelas gituw ;)

    ReplyDelete
  18. Manisnya..merahnye bibir makngah..hehe

    ReplyDelete
  19. wohooooooo
    dari sinar mata yg bergelora


    >>____<<

    ReplyDelete
  20. senyum seindah suria...menyerlah dgn tudung kaler merah

    ReplyDelete
  21. wah,pakai shawl mermaid ye kak,izan pnggil mcm tu sbb dia mcm sisik2,kelopak2 heehe..cantik la kak..menyerlah merah tu.semangat keje ye kak

    ReplyDelete
  22. "boleh berkenalan...?"

    Abis.... apa motif pakcik tepek gambar sendiri hari-hari...?

    ReplyDelete
  23. sonok nya tgk org ceria je bekerja...kita ni monyok..lemau tersepuk mcm kain buruk dh layak nya hahaa...

    ReplyDelete
  24. Kenapakah shawl belum wujud lg di zmn I bekerja dulu?? Oh jeleznyaa.. Best kan.. tak payah gosok pepagi, pelbagai variety kat pasaran, nampak vouge & vass lg!

    ReplyDelete
  25. berkenan sudah dengan shawl akak....cun rr akak semangat hari isnin nie...merah2...suka tengok kak...

    ReplyDelete
  26. phewitttttttttt!~ comel mu nehh!

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...