Tensi betullah

Salam...

Aku ni tengah tensi betullah dengan hanphone aku.. dah seminggu kalau nak tau ada sms masuk kena off/on kan dulu baru sms tu akan masuk.. apalah masalah yang melanda kat henpon aku ni.. merajuk ke? takkanlah merajuk pulakkan.. bukan aku nak beli henpon baru... 

ni dari pagi tadi aku send sms kat orang tak lepas2 lagi.. dah penar aku defered dan send balik... ke memang line celcom lemau sejak dua menjak ni..

26 comments:

  1. akak... perkara ni pernah terjadi kat saya. akak cuba call celcom. nnt dorang akan betulkan

    ReplyDelete
  2. line problem kot kak....cuba check nan celcom..eida pengguna maxis so xtaw la..hehehhehe

    ReplyDelete
  3. celcom broadband saya pun lemau skrg ni...online pukul 3 pagi, 0b/s. apa cerita kan...tp leni telefon ok je rs nya....

    hangin je dgn celcom roadband skrg ni...rs mcm nak terminate pun ada..huh..

    ReplyDelete
  4. cer check ngan celcom tuh..maybe ada problem..

    ReplyDelete
  5. ehem ehem tu bunyi2 cam nak tukar henpon baru tu kak hihihihi......kikiki.....

    lieya rase line tu kak...cube try call center die n tanye....kalo bukan line punye problem ade can laaa tukar henset baru ni hihihi

    ReplyDelete
  6. line celcom la biasanya macam tu sis.. lemau semacam je

    ReplyDelete
  7. eee sama la...mencikkk...kalau msg meriban merepek dari mereka boleh jek masuk

    ReplyDelete
  8. petanda dia suh beli hp baru tu
    :D

    ReplyDelete
  9. kena beli henpon baru tu nok...
    heheheh

    ke... uols punya inbox dah penuh banget???

    ReplyDelete
  10. tu bukan masalah hp..tu masalah line service provider

    ReplyDelete
  11. tak pernah kena macam tu...may be masalah line kot....cuba tanya kat service center..

    ReplyDelete
  12. Sila follow seperti apa yg gengs diatas suggestkan..akk pengguna DIGi..

    ReplyDelete
  13. kena off kan dulu, baru dia send kot... cuba pi tukar simcard lain... kadang simcard yang rosak

    ReplyDelete
  14. celcom kalau ujan...ribut ke mmg dia slalu buat hal.pape call celcom dlu.kalau pastu takble gak...maknenye...kena pegi kedai henpon bli baru.eheehe..

    ReplyDelete
  15. cek dulu ngan service providerlah..celcom lah..digi pun penah gak gitu..tp x lama..skrg dh ok..hehe..

    ReplyDelete
  16. hp problem mmg tension kak
    ke nak yg baru tuh hihihih

    ReplyDelete
  17. sabo la kak...celcom prob kot..kan tsunami melanda jepun baru2 ni..tu yg dia wat hal kot kak...sabo ek...hehe

    ReplyDelete
  18. maxis pun sama gak!
    bagi sms sejam baru dpt reply, pastu ade sekali tu, bagi sms sekali tp dihantar sampai 2 -3 kali..grrrr

    ReplyDelete
  19. chak!!! dah potang baru sempat datang menjengah.. Mak busy nok!!

    CONFIRMED kena tukar hp baru ;p

    ReplyDelete
  20. Bawak bersabar...jangan dibakar hp tu..jauh skali di tanam hidup2.

    Semua tu sbb mslsh provider. Kawan sy pun ngah tension skrg ni...masalah sama gak...

    Lagipun cuaca skrg ni...hujan je, bertambahlah lembab nye

    ReplyDelete
  21. izan rasa pun line yg lemau..sama je kena mcm akak..dua2 hp plak tu sama meragam huhu...rasa nak bakor je seiinnn ehehe

    ReplyDelete
  22. takkan pasal line kot..mslh henpon agak nya..

    ReplyDelete
  23. Akaknyaa hp pun ada masalah baru2 nie.. dah letgo pun.. hehehe.. Mungkin nak kena tukar baru laa..tuh..

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...